-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 127.4 קק״ל 1273.9 קק״לפחמימות 15.0 גרם 149.8 גרםשומן 1.3 גרם 12.8 גרםנתרן 397.7 מ״ג 3977.1 מ״גחלבון 5.2 גרם 52.2 גרםסיבים תזונתיים 11.3 גרם 112.7 גרםשומן רווי 0.5 גרם 4.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 254.0 מ״ג 2540.1 מ״גברזל 1.9 מ״ג 18.6 מ״גאשלגן 1802.0 מ״ג 18019.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 8.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות127
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 127.4 קק״ל 1273.9 קק״לפחמימות 15.0 גרם 149.8 גרםשומן 1.3 גרם 12.8 גרםנתרן 397.7 מ״ג 3977.1 מ״גחלבון 5.2 גרם 52.2 גרםסיבים תזונתיים 11.3 גרם 112.7 גרםשומן רווי 0.5 גרם 4.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 254.0 מ״ג 2540.1 מ״גברזל 1.9 מ״ג 18.6 מ״גאשלגן 1802.0 מ״ג 18019.7 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 8.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 127 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- קולפים את הבצל, הבטטה, הגזר והג’ינג’ר.
- קוצצים את הבצל ואת הג’ינג’ר. חותכים את הבטטה, הגזר, הדלעת והקישואים לקוביות.
- בסיר מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה, מוסיפים את הירקות החתוכים ומערבבים במשך 2-3 דקות.
- מוסיפים את המים, עלי הסלרי והג’ינג’ר. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים עד להתרככות הירקות.
- מוציאים את עלי הסלרי וטוחנים עם בלנדר מוט את הירקות עד לקבלת מרקם סמיך.
- מוסיפים את התבלינים, מערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול אם צריך.
אופן הכנה
- קולפים את הבצל, הבטטה, הגזר והג’ינג’ר.
- קוצצים את הבצל ואת הג’ינג’ר. חותכים את הבטטה, הגזר, הדלעת והקישואים לקוביות.
- בסיר מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה, מוסיפים את הירקות החתוכים ומערבבים במשך 2-3 דקות.
- מוסיפים את המים, עלי הסלרי והג’ינג’ר. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים עד להתרככות הירקות.
- מוציאים את עלי הסלרי וטוחנים עם בלנדר מוט את הירקות עד לקבלת מרקם סמיך.
- מוסיפים את התבלינים, מערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול אם צריך.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (13)
אפשר להחליף את השורש גינגר?
היי ריוה, את יכולה לוותר עליו
הדלעת. מה עושים עם הדלעת?! הצילו! נשארתי איתה לבד בחדר והיא מסתכלת עליי ומצה שאני אעשה איתה משהו, ואין לי מושג מה!!!
אזרח מודאג, אל תדאג! הוספנו את הדלעת, תודה שהארת את עינינו 🙂
מה ניתן לשים במקום הקישוא?
אפשר להחליף בכל ירק אחר שאוהבים.