כבדי עוף עם בצל מקורמל ברוטב קפה
גרסה מפתיעה ומעניינת למנה קלאסית ומוכרת של כבדי עוף עם בצל מקורמל. הפעם עם נגיעות של רוטב קפה שיגרמו לכם להתמכר לטעמיה וזו הבטחה
גרסה מפתיעה ומעניינת למנה קלאסית ומוכרת של כבדי עוף עם בצל מקורמל. הפעם עם נגיעות של רוטב קפה שיגרמו לכם להתמכר לטעמיה וזו הבטחה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 714.4 קק״ל 714.4 קק״לפחמימות 35.1 גרם 35.1 גרםשומן 34.6 גרם 34.6 גרםנתרן 1777.3 מ״ג 1777.3 מ״גחלבון 53.7 גרם 53.7 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 3.6 גרםשומן רווי 6.2 גרם 6.2 גרםכולסטרול 1035.0 מ״ג 1035.0 מ״גסידן 68.7 מ״ג 68.7 מ״גברזל 26.9 מ״ג 26.9 מ״גאשלגן 1117.4 מ״ג 1117.4 מ״גאבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות714
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 714.4 קק״ל 714.4 קק״לפחמימות 35.1 גרם 35.1 גרםשומן 34.6 גרם 34.6 גרםנתרן 1777.3 מ״ג 1777.3 מ״גחלבון 53.7 גרם 53.7 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 3.6 גרםשומן רווי 6.2 גרם 6.2 גרםכולסטרול 1035.0 מ״ג 1035.0 מ״גסידן 68.7 מ״ג 68.7 מ״גברזל 26.9 מ״ג 26.9 מ״גאשלגן 1117.4 מ״ג 1117.4 מ״גאבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 714 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם כבדי עוף
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 בצל גדולפרוס דק
-
1/4 כוס מים
-
1/4 כוס יין אדום יבש
-
1/2 כף סוכר חום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 מנה אספרסוקצר
-
1 גבעול טימין טרי
אופן הכנה
- מקפיצים על כיריים במחבת גדולה את הבצל עם שמן הקנולה עד הזהבה ומוסיפים את המים.
- מוסיפים את היין האדום והסוכר ומבשלים כעשר דקות.
- מכינים את האספרסו במכונת הקפה.
- מוסיפים את האספרסו והטימין וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
- במחבת פסים צולים את הכבדים עם המלח והפלפל השחור חצי בישול (שיהיה אדום מבפנים) ומוסיפים אותם ישירות לרוטב היין והקפה.
- מבשלים על אש בינונית 5-10 דק עד שהכבדים מוכנים.
אופן הכנה
- מקפיצים על כיריים במחבת גדולה את הבצל עם שמן הקנולה עד הזהבה ומוסיפים את המים.
- מוסיפים את היין האדום והסוכר ומבשלים כעשר דקות.
- מכינים את האספרסו במכונת הקפה.
- מוסיפים את האספרסו והטימין וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
- במחבת פסים צולים את הכבדים עם המלח והפלפל השחור חצי בישול (שיהיה אדום מבפנים) ומוסיפים אותם ישירות לרוטב היין והקפה.
- מבשלים על אש בינונית 5-10 דק עד שהכבדים מוכנים.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
רציתי להעיר שאסור לצלות את הכבד על מחבת פסים אלא רק על אש גלויה כמו מנגל או גז
היי שירה, יוצאים מנקודת הנחה שמי שמכשיר את כבד העוף עושה זאת לפני ביצוע שלבי המתכון
המתכון נראה ממש מעניין , אני הולכת לנסות אותו
תודה רבה חני, נשמח לשמוע איך יצא!
קפה עם כבד פעם ראשונה שאני שומעת על זה … מעניין לנסות