עוגת לואקר – זה טעים לואקר זה מדהים!

כגודל השחיתות גודל האושר! עוגת לואקר יפייפיה וחגיגית עם בסיס פריך עשוי וופל ולואקר, קרם שוקולדי קטיפתי עם גבינת מסקרפונה, ציפוי שוקולד וקישוטי שוקולד מלמעלה
כגודל השחיתות גודל האושר! עוגת לואקר יפייפיה וחגיגית עם בסיס פריך עשוי וופל ולואקר, קרם שוקולדי קטיפתי עם גבינת מסקרפונה, ציפוי שוקולד וקישוטי שוקולד מלמעלה
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    1044
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1043.7 קק״ל 8349.5 קק״ל
    פחמימות 67.0 גרם 535.8 גרם
    שומן 82.2 גרם 657.3 גרם
    נתרן 287.2 מ״ג 2297.9 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 88.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 35.9 גרם
    שומן רווי 49.8 גרם 398.6 גרם
    כולסטרול 198.1 מ״ג 1584.6 מ״ג
    סידן 190.1 מ״ג 1520.5 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 33.9 מ״ג
    אשלגן 479.5 מ״ג 3836.2 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 16.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    1044
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1043.7 קק״ל 8349.5 קק״ל
    פחמימות 67.0 גרם 535.8 גרם
    שומן 82.2 גרם 657.3 גרם
    נתרן 287.2 מ״ג 2297.9 מ״ג
    חלבון 11.1 גרם 88.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 35.9 גרם
    שומן רווי 49.8 גרם 398.6 גרם
    כולסטרול 198.1 מ״ג 1584.6 מ״ג
    סידן 190.1 מ״ג 1520.5 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 33.9 מ״ג
    אשלגן 479.5 מ״ג 3836.2 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 16.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
עדי קלינגהופר
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בסיס (וופל)


אופן הכנה

  1. מרפדים רינג עגול בנייר אפייה.
  2. מכינים את התחתית: טוחנים את הוופלים לפירורים גסים, מניחים בקערה, מוסיפים את החמאה ומחית הלואקר ומערבבים עד איחוד החומרים.
  3. מעבירים את התערובת לתחתית התבנית, משטחים עם גב של כף ומעבירים למקפיא.
  4. מכינים את הקרם: בקערת מיקסר מניחים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל וחלב. מחברים וו בלון ומקציפים עד לקבלת קרם יציב אך לא מאוד.
  5. מוסיפים את הגבינה וממשיכים להקציף במהירות בינונית עד לקבלת קרם אחיד.
  6. מוסיפים את מחית הלואקר וממשיכים לערבב רק עד לאיחוד. מעבירים את הקרם לתבנית עם התחתית הקפואה, משטחים עם גב של כף או פלטה קטנה.
  7. מעבירים את העוגה להקפאה של כ-4 שעות או למקרר למשך הלילה.
  8. מכינים גנאש: בקערה מניחים שמנת מתוקה, שוקולד מריר ושוקולד חלב, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.
  9. מוזגים את הגנאש החם על העוגה הקפואה ומכניסים למקפיא להתייצבות של כשעה.
  10. לאחר התייצבות הגנאש משחררים את העוגה מהרינג, מניחים על צלחת הגשה ומקשטים.
  11. מקשטים: ממיסים במיקרוגל 150 גרם שוקולד מריר ו-150 מ”ל שמנת מתוקה. מקררים כשעתיים לפחות במקרר.
  12. מעבירים את הגנאש לקערת מיקסר עם וו בלון, מוסיפים את שארית השמנת המתוקה (100 מ”ל) ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
  13. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר ומזלפים מעל העוגה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת לואקר – זה טעים לואקר זה מדהים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (24)

Avatar

    Avatar
    ליאת אליאס

    היכן משיגים את המחית בטעם לואקר ?

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן להזמין מהאתר של המזווה המתוק או לבדוק שם היכן נמצאים הסניפים.

      Avatar
      מערכת Foody

      צנתר שושנה 1M 🙂

    Avatar
    אילה צדוק

    איזה גודל רינג השתמשת???כי אני רוצה לקנות תחתית וקופסה מתאימה לעוגה איזה גודל היית ממליצה לי???

      Avatar
      מערכת Foody

      לעוגה גבוהה מאוד- רינג בקוטר 18 ס”מ. לעוגה פחות גבוהה- רינג בקוטר 20 או 22 ס”מ. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות