עוגת לואקר – זה טעים לואקר זה מדהים!
כגודל השחיתות גודל האושר! עוגת לואקר יפייפיה וחגיגית עם בסיס פריך עשוי וופל ולואקר, קרם שוקולדי קטיפתי עם גבינת מסקרפונה, ציפוי שוקולד וקישוטי שוקולד מלמעלה
כגודל השחיתות גודל האושר! עוגת לואקר יפייפיה וחגיגית עם בסיס פריך עשוי וופל ולואקר, קרם שוקולדי קטיפתי עם גבינת מסקרפונה, ציפוי שוקולד וקישוטי שוקולד מלמעלה
- עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1043.7 קק״ל 8349.5 קק״לפחמימות 67.0 גרם 535.8 גרםשומן 82.2 גרם 657.3 גרםנתרן 287.2 מ״ג 2297.9 מ״גחלבון 11.1 גרם 88.7 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 35.9 גרםשומן רווי 49.8 גרם 398.6 גרםכולסטרול 198.1 מ״ג 1584.6 מ״גסידן 190.1 מ״ג 1520.5 מ״גברזל 4.2 מ״ג 33.9 מ״גאשלגן 479.5 מ״ג 3836.2 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 16.5 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה שעהכולל 5 שעות
-
קלוריות1044
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1043.7 קק״ל 8349.5 קק״לפחמימות 67.0 גרם 535.8 גרםשומן 82.2 גרם 657.3 גרםנתרן 287.2 מ״ג 2297.9 מ״גחלבון 11.1 גרם 88.7 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 35.9 גרםשומן רווי 49.8 גרם 398.6 גרםכולסטרול 198.1 מ״ג 1584.6 מ״גסידן 190.1 מ״ג 1520.5 מ״גברזל 4.2 מ״ג 33.9 מ״גאשלגן 479.5 מ״ג 3836.2 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 16.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה שעה | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 1044 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס (וופל)
-
300 גרם וופלים בטעם שוקולד
-
70 גרם חמאהמומסת
-
3 כפות ממרח בטעם לואקר
קרם
-
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 כוס חלב 3%
-
3 כפות סוכר לבן
-
250 גרם גבינת מסקרפונה
-
4 כפות גדושות ממרח בטעם לואקר
ציפוי
-
150 גרם שוקולד מריר
-
50 גרם שוקולד חלב
-
200 מ"ל שמנת מתוקה 38%
קישוט
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
150 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מרפדים רינג עגול בנייר אפייה.
- מכינים את התחתית: טוחנים את הוופלים לפירורים גסים, מניחים בקערה, מוסיפים את החמאה ומחית הלואקר ומערבבים עד איחוד החומרים.
- מעבירים את התערובת לתחתית התבנית, משטחים עם גב של כף ומעבירים למקפיא.
- מכינים את הקרם: בקערת מיקסר מניחים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל וחלב. מחברים וו בלון ומקציפים עד לקבלת קרם יציב אך לא מאוד.
- מוסיפים את הגבינה וממשיכים להקציף במהירות בינונית עד לקבלת קרם אחיד.
- מוסיפים את מחית הלואקר וממשיכים לערבב רק עד לאיחוד. מעבירים את הקרם לתבנית עם התחתית הקפואה, משטחים עם גב של כף או פלטה קטנה.
- מעבירים את העוגה להקפאה של כ-4 שעות או למקרר למשך הלילה.
- מכינים גנאש: בקערה מניחים שמנת מתוקה, שוקולד מריר ושוקולד חלב, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.
- מוזגים את הגנאש החם על העוגה הקפואה ומכניסים למקפיא להתייצבות של כשעה.
- לאחר התייצבות הגנאש משחררים את העוגה מהרינג, מניחים על צלחת הגשה ומקשטים.
- מקשטים: ממיסים במיקרוגל 150 גרם שוקולד מריר ו-150 מ”ל שמנת מתוקה. מקררים כשעתיים לפחות במקרר.
- מעבירים את הגנאש לקערת מיקסר עם וו בלון, מוסיפים את שארית השמנת המתוקה (100 מ”ל) ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
- מעבירים לשקית זילוף עם צנתר ומזלפים מעל העוגה.
אופן הכנה
- מרפדים רינג עגול בנייר אפייה.
- מכינים את התחתית: טוחנים את הוופלים לפירורים גסים, מניחים בקערה, מוסיפים את החמאה ומחית הלואקר ומערבבים עד איחוד החומרים.
- מעבירים את התערובת לתחתית התבנית, משטחים עם גב של כף ומעבירים למקפיא.
- מכינים את הקרם: בקערת מיקסר מניחים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל וחלב. מחברים וו בלון ומקציפים עד לקבלת קרם יציב אך לא מאוד.
- מוסיפים את הגבינה וממשיכים להקציף במהירות בינונית עד לקבלת קרם אחיד.
- מוסיפים את מחית הלואקר וממשיכים לערבב רק עד לאיחוד. מעבירים את הקרם לתבנית עם התחתית הקפואה, משטחים עם גב של כף או פלטה קטנה.
- מעבירים את העוגה להקפאה של כ-4 שעות או למקרר למשך הלילה.
- מכינים גנאש: בקערה מניחים שמנת מתוקה, שוקולד מריר ושוקולד חלב, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.
- מוזגים את הגנאש החם על העוגה הקפואה ומכניסים למקפיא להתייצבות של כשעה.
- לאחר התייצבות הגנאש משחררים את העוגה מהרינג, מניחים על צלחת הגשה ומקשטים.
- מקשטים: ממיסים במיקרוגל 150 גרם שוקולד מריר ו-150 מ”ל שמנת מתוקה. מקררים כשעתיים לפחות במקרר.
- מעבירים את הגנאש לקערת מיקסר עם וו בלון, מוסיפים את שארית השמנת המתוקה (100 מ”ל) ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
- מעבירים לשקית זילוף עם צנתר ומזלפים מעל העוגה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (24)
היכן משיגים את המחית בטעם לואקר ?
ניתן להזמין מהאתר של המזווה המתוק או לבדוק שם היכן נמצאים הסניפים.
באיזה צנצר השתמשתם? מה המספר?
צנתר שושנה 1M 🙂
איזה גודל רינג השתמשת???כי אני רוצה לקנות תחתית וקופסה מתאימה לעוגה איזה גודל היית ממליצה לי???
לעוגה גבוהה מאוד- רינג בקוטר 18 ס”מ. לעוגה פחות גבוהה- רינג בקוטר 20 או 22 ס”מ. בהצלחה!