מי יסרב לזה? כנפיים עם הום פרייז
- מערכת Foody
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 679.7 קק״ל 2718.6 קק״לפחמימות 34.1 גרם 136.3 גרםשומן 38.8 גרם 155.0 גרםנתרן 1947.4 מ״ג 7789.8 מ״גחלבון 46.1 גרם 184.2 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרםשומן רווי 13.4 גרם 53.7 גרםכולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״גסידן 31.9 מ״ג 127.5 מ״גברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 514.1 מ״ג 2056.3 מ״גאבץ 3.1 מ״ג 12.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות680
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 679.7 קק״ל 2718.6 קק״לפחמימות 34.1 גרם 136.3 גרםשומן 38.8 גרם 155.0 גרםנתרן 1947.4 מ״ג 7789.8 מ״גחלבון 46.1 גרם 184.2 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרםשומן רווי 13.4 גרם 53.7 גרםכולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״גסידן 31.9 מ״ג 127.5 מ״גברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 514.1 מ״ג 2056.3 מ״גאבץ 3.1 מ״ג 12.6 מ״גסגור
אחד הדברים הכי כייפים שיש, זה לשבת במסעדה, עם צלחת כנפיים ופשוט להתעלם מכולם ולזלול עם הידיים. נכון, הכל נהיה דביק, מלוכלך, לפעמים גם מסתכלים עלינו, אבל למי אכפת? כי זה כל כך טעים.
אז מעכשיו אתם יכולים להתפנק על כנפיים משגעות בבית, מבלי שאף אחד יסתכל, כשיש לכם מקלחת בקרבת מקום. ואם כל זה לא מספיק – יש לכם פה מתכון כנפיים המגיעות עם הום פרייז מעולים בילד אין.
כשמכינים כנפיים חייבים מתכון מדויק וטוב, אחרת עלולים לקבל כנפיים לא מספיק מתובלות או מתובלות מדי. כנפייים לא מספיק קריספיות או שרופות לגמרי. והרוטב, הוא כל כך חשוב, חייב להיות מאוזן, מדויק, מידה נכונה של חריפות, של מתיקות, לעטוף היטב את הכנפיים, להיות עסיסי וטעים.
אז תיהנו מהמתכון הזה וגם מההום פרייז שיהוו תוספת מושלמת לכנפיים.
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 680 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
כנפיים
-
1 ק"ג כנפי עוף
-
1/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
1 קורט מלח דק
הום פרייז
-
2 תפוחי אדמה בינונייםקלופים וחתוכים לקוביות
-
1 קורט מלח דק
-
1 כף שמן קנולה
רוטב
-
1/4 כוס רוטב צ’ילי מתוקאו צ'ילי חריף אם אוהבים
-
1/4 כוס קרם קוקוס
-
1 שן שוםכתושה
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את הכנפיים: מחממים את הנינג’ה לתכנית גריל בטמפרטורת HIGH למשך 18 דקות. כאשר המכשיר מוכן, מניחים את הכנפיים וסוגרים לבישול למשך 5 דקות.
- פותחים את המכסה, הופכים את הכנפיים ומבשלים עוד 5 דקות.
- שוב פותחים את המכסה, מורחים מרוטב הצ’ילי על כל כנף ומבשלים 5 דקות נוספות, הופכים ומורחים גם מהצד השני. מבשלים עוד 3 דקות נוספות. במידת הצורך, שמים בכל פעם חצי מכמות הכנפיים.
- יש לאפשר לכנפיים לנוח כ-5 דקות לפני האכילה.
- מכינים את ההום פרייז: חותכים את תפוחי האדמה ומערבבים עם השמן והמלח.
- מחממים את המכשיר ל200 מעלות בפונקציית AIR FRAYכשהמכשיר מוכן מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה בסלסלת הטיגון. מבשלים כ25-20 דקות עד הזהבה. דואגים לפתוח ולערבב באמצע.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את רוטב הצ’ילי המתוק/חריף עם קרם הקוקוס, השום והמלח. מניחים את קערית הרוטב בסלסילת סיר הצלייה כ-5 דקות לפני שתפוחי האדמה מוכנים.
- כאשר תפוחי האדמה מוכנים שופכים את הרוטב מעליהם ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הכנפיים: מחממים את הנינג’ה לתכנית גריל בטמפרטורת HIGH למשך 18 דקות. כאשר המכשיר מוכן, מניחים את הכנפיים וסוגרים לבישול למשך 5 דקות.
- פותחים את המכסה, הופכים את הכנפיים ומבשלים עוד 5 דקות.
- שוב פותחים את המכסה, מורחים מרוטב הצ’ילי על כל כנף ומבשלים 5 דקות נוספות, הופכים ומורחים גם מהצד השני. מבשלים עוד 3 דקות נוספות. במידת הצורך, שמים בכל פעם חצי מכמות הכנפיים.
- יש לאפשר לכנפיים לנוח כ-5 דקות לפני האכילה.
- מכינים את ההום פרייז: חותכים את תפוחי האדמה ומערבבים עם השמן והמלח.
- מחממים את המכשיר ל200 מעלות בפונקציית AIR FRAYכשהמכשיר מוכן מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה בסלסלת הטיגון. מבשלים כ25-20 דקות עד הזהבה. דואגים לפתוח ולערבב באמצע.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה את רוטב הצ’ילי המתוק/חריף עם קרם הקוקוס, השום והמלח. מניחים את קערית הרוטב בסלסילת סיר הצלייה כ-5 דקות לפני שתפוחי האדמה מוכנים.
- כאשר תפוחי האדמה מוכנים שופכים את הרוטב מעליהם ומגישים.