המבורגר צמחוני עם קציצת בטטה בציפוי פריך
המבורגר צמחוני עם קציצת בטטה משגעת! לחמניית המבורגר עם קציצת בטטה בציפוי פאנקו, נימוחה מבפנים ופריכה מבחוץ, מוגשת עם מיונז, טריאקי וירקות המבורגר קלאסיים
המבורגר צמחוני עם קציצת בטטה משגעת! לחמניית המבורגר עם קציצת בטטה בציפוי פאנקו, נימוחה מבפנים ופריכה מבחוץ, מוגשת עם מיונז, טריאקי וירקות המבורגר קלאסיים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 477.3 קק״ל 1909.1 קק״לפחמימות 70.0 גרם 280.1 גרםשומן 15.7 גרם 62.9 גרםנתרן 1024.1 מ״ג 4096.6 מ״גחלבון 15.6 גרם 62.6 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 18.3 גרםשומן רווי 2.9 גרם 11.4 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 60.9 מ״ג 243.7 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 423.9 מ״ג 1695.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות477
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 477.3 קק״ל 1909.1 קק״לפחמימות 70.0 גרם 280.1 גרםשומן 15.7 גרם 62.9 גרםנתרן 1024.1 מ״ג 4096.6 מ״גחלבון 15.6 גרם 62.6 גרםסיבים תזונתיים 4.6 גרם 18.3 גרםשומן רווי 2.9 גרם 11.4 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 60.9 מ״ג 243.7 מ״גברזל 1.6 מ״ג 6.4 מ״גאשלגן 423.9 מ״ג 1695.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 3.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 477 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות בטטה
-
1 בטטה גדולהקלופה
-
3 כפות שמן זית
-
1 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
-
2 ביצים L
-
1/2 כוס קמח לבן
-
1 כוס פירורי פנקומזרח מערב
-
1/2 כפית אורגנו יבש
-
1 כפית אבקת שום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית כורכום
הגשה
-
4 לחמניות המבורגר בינוניותחצויות
-
4 כפיות מיונז
-
4 כפיות רוטב טריאקימזרח מערב
-
4 עלי חסות אייסברג
-
1 בצל סגול בינוניפרוס לטבעות
-
1 עגבנייה בינוניתחתוכה לפרוסות
-
1 מלפפון חמוץ גדולחתוך לפרוסות
אופן הכנה
- חותכים את הבטטה ל-4 פרוסות בעובי כ-2 ס”מ. משתמשים רק בחלק העבה של הבטטה.
- ממלאים סיר במים ומבשלים את פרוסות הבטטה עד שהן מתחילות להתרכך. מסננים ומעבירים לנייר סופג.
- מחממים את שני סוגי השמן במחבת.
- מכינים 3 קערות: עם קמח, עם ביצים טרופות ותערובת הפנקו והתבלינים.
- טובלים את פרוסות הבטטה בקמח, אחרי זה בביצה ואחרי זה בתערובת הפירורים ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מרכיבים את ההמבורגרים: מורחים את החלק התחתון של כל לחמנייה במיונז וטריאקי, שמים מעל עלה חסה, מעליו את קציצת הבטטה, ומעליה את כל התוספות. מכסים בחלק העליון של הלחמנייה ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את הבטטה ל-4 פרוסות בעובי כ-2 ס”מ. משתמשים רק בחלק העבה של הבטטה.
- ממלאים סיר במים ומבשלים את פרוסות הבטטה עד שהן מתחילות להתרכך. מסננים ומעבירים לנייר סופג.
- מחממים את שני סוגי השמן במחבת.
- מכינים 3 קערות: עם קמח, עם ביצים טרופות ותערובת הפנקו והתבלינים.
- טובלים את פרוסות הבטטה בקמח, אחרי זה בביצה ואחרי זה בתערובת הפירורים ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מרכיבים את ההמבורגרים: מורחים את החלק התחתון של כל לחמנייה במיונז וטריאקי, שמים מעל עלה חסה, מעליו את קציצת הבטטה, ומעליה את כל התוספות. מכסים בחלק העליון של הלחמנייה ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
אחד הטובים
אליפותתת!!!
נראה ממש טוב??