מרק עוף צלול בתוספת אטריות אורז ועלי תרד
ריחות של בית - מרק עוף צלול עם טוויסט של טעמים אסייאתים, בתוספת אטריות אורז ותרד, מוגש עם ליים וכוסברה. המרק ללא גלוטן ומתאים מאוד גם לפסח הבא עלינו לטובה!
ריחות של בית - מרק עוף צלול עם טוויסט של טעמים אסייאתים, בתוספת אטריות אורז ותרד, מוגש עם ליים וכוסברה. המרק ללא גלוטן ומתאים מאוד גם לפסח הבא עלינו לטובה!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 522.8 קק״ל 2091.2 קק״לפחמימות 90.5 גרם 362.0 גרםשומן 3.7 גרם 14.9 גרםנתרן 115.6 מ״ג 462.4 מ״גחלבון 32.1 גרם 128.5 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 17.9 גרםשומן רווי 1.0 גרם 3.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 105.2 מ״ג 421.0 מ״גברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״גאשלגן 558.9 מ״ג 2235.6 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 8.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות523
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 522.8 קק״ל 2091.2 קק״לפחמימות 90.5 גרם 362.0 גרםשומן 3.7 גרם 14.9 גרםנתרן 115.6 מ״ג 462.4 מ״גחלבון 32.1 גרם 128.5 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 17.9 גרםשומן רווי 1.0 גרם 3.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 105.2 מ״ג 421.0 מ״גברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״גאשלגן 558.9 מ״ג 2235.6 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 8.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 523 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה אטריות אורז דקיקותמזרח מערב
-
1 חזה עוף שלם בינוני
-
1 בצל בינוניקלוף וחתוך לרבעים
-
4 שיני שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’רקלוף
-
4 גרגירי פלפל אנגלי
-
2 עלי דפנה בינונייםלא חובה
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערבללא גלוטן כשר לפסח
-
1 חבילה עלי בייבי תרד
-
1 חופן כוסברהקצוצה
-
1 ליים בינוניפרוס, או לימון אחד פרוס
-
1/4 פלפל צ’ילי אדום בינוניחתוך לטבעות
אופן הכנה
- מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים, מתיזים מעט שמן, מערבבים ושומרים עד להגשה.
- חותכים את חזה העוף לחתיכות גסות, שמים בסיר, ממלאים ב-3 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
- מורידים את הקצף בעזרת כף, ומוסיפים לסיר את הבצל, השום, הג’ינג’ר, הפלפל ועלי הדפנה. מורידים את הלהבה ומבשלים כ-40 דקות. מדי פעם מערבבים ומורידים את הקצף.
- מכבים את הלהבה, מוציאים את חתיכות העוף לצלחת ומפרקים לקרעים קטנים. שומרים בצד.
- מסננים את ציר העוף מהירקות והתבלינים. מוסיפים את רוטב הסויה, טועמים ומתקנים את התיבול.
- מפזרים את האטריות בין קערות ההגשה , מוסיפים מעל את חתיכות העוף, עלי כוסברה, עלי תרד וטבעות צ’ילי, מכסים על ידי ציר העוף השקוף ומגישים מיד בליווי פרוסות לימון או ליים.
אופן הכנה
- מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים, מתיזים מעט שמן, מערבבים ושומרים עד להגשה.
- חותכים את חזה העוף לחתיכות גסות, שמים בסיר, ממלאים ב-3 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
- מורידים את הקצף בעזרת כף, ומוסיפים לסיר את הבצל, השום, הג’ינג’ר, הפלפל ועלי הדפנה. מורידים את הלהבה ומבשלים כ-40 דקות. מדי פעם מערבבים ומורידים את הקצף.
- מכבים את הלהבה, מוציאים את חתיכות העוף לצלחת ומפרקים לקרעים קטנים. שומרים בצד.
- מסננים את ציר העוף מהירקות והתבלינים. מוסיפים את רוטב הסויה, טועמים ומתקנים את התיבול.
- מפזרים את האטריות בין קערות ההגשה , מוסיפים מעל את חתיכות העוף, עלי כוסברה, עלי תרד וטבעות צ’ילי, מכסים על ידי ציר העוף השקוף ומגישים מיד בליווי פרוסות לימון או ליים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן