עוד חמין אחד ודי! החמין המפנק של אופירה מור
החמין של אופירה מור יעשה לכם טעים בבטן וטעים בנשמה! מתכון פשוט וקל להכנה, מלא בתבלינים וטעמים עם אורז בשקית קוקי שסופגת את כל הטעמים הנפלאים
החמין של אופירה מור יעשה לכם טעים בבטן וטעים בנשמה! מתכון פשוט וקל להכנה, מלא בתבלינים וטעמים עם אורז בשקית קוקי שסופגת את כל הטעמים הנפלאים
- אופירה מור
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 339.3 קק״ל 2035.8 קק״לפחמימות 39.3 גרם 235.6 גרםשומן 17.0 גרם 102.2 גרםנתרן 1852.2 מ״ג 11113.2 מ״גחלבון 5.1 גרם 30.8 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.6 גרםשומן רווי 1.2 גרם 7.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 33.6 מ״ג 201.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 276.6 מ״ג 1659.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 45 דק׳כולל 13 שעות
-
קלוריות339
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 339.3 קק״ל 2035.8 קק״לפחמימות 39.3 גרם 235.6 גרםשומן 17.0 גרם 102.2 גרםנתרן 1852.2 מ״ג 11113.2 מ״גחלבון 5.1 גרם 30.8 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 15.6 גרםשומן רווי 1.2 גרם 7.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 33.6 מ״ג 201.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 276.6 מ״ג 1659.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל 13 שעות | קלוריות 339 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כרעי עוף בינונייםנקיים וחתוכים
-
5 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 בצל בינוני
-
1 ראש שום
-
1 שומר בינוני
-
1 גזר בינוניאו כל ירק או שורש שאוהבים
-
1 כף מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית ראס אל חנות
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 קורט כמון טחון
אורז
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1 קורט בהרט
-
2 כוסות מים רותחים
אופן הכנה
- מחממים סיר שמתאים לתנור,מוסיפים קצת שמן וצורבים את הכרעיים מכל הכיוונים.
- מוסיפים שמן ותבלינים - מלח,פלפל,כורכום,ראס אל חנות,פפריקה,קצת כמון ונותנים להם להיפתח דקה לפחות בשמן הרותח.
- מקלפים את הבצל ותפוחי האדמה, מכניסים פנימה את כל הירקות ומוסיפים מים עד כיסוי.
- מוסיפים כף סילאן וכף רסק עגבניות ומביאים לרתיחה 5 דקות לפחות, מכבים את האש.
- מחממים תנור לחום של 120 מעלות.
- בשקית קוקי שמים כוס וחצי אורז, חצי כוס שמן, מלח, פפריקה, קצת בהרט, 2 כוסות וחצי מים רותחים סוגרים בשקית קוקי.
- מניחים את שקית האורז מעל הכל ומחוררים את השקית בעזרת מזלג למעלה.
- מניחים ביצים מעל כמספר הסועדים.
- מכניסים את הסיר לתנור ללילה שלם או לפחות ל-12 שעות.
רוצים את ערכת החמין המושלמת? ערכה במחיר מיוחד שכוללת גם קורס דיגיטלי של עומר מילר וגם רוסטר עם כף הגשה. לחצו כאן
אופן הכנה
- מחממים סיר שמתאים לתנור,מוסיפים קצת שמן וצורבים את הכרעיים מכל הכיוונים.
- מוסיפים שמן ותבלינים - מלח,פלפל,כורכום,ראס אל חנות,פפריקה,קצת כמון ונותנים להם להיפתח דקה לפחות בשמן הרותח.
- מקלפים את הבצל ותפוחי האדמה, מכניסים פנימה את כל הירקות ומוסיפים מים עד כיסוי.
- מוסיפים כף סילאן וכף רסק עגבניות ומביאים לרתיחה 5 דקות לפחות, מכבים את האש.
- מחממים תנור לחום של 120 מעלות.
- בשקית קוקי שמים כוס וחצי אורז, חצי כוס שמן, מלח, פפריקה, קצת בהרט, 2 כוסות וחצי מים רותחים סוגרים בשקית קוקי.
- מניחים את שקית האורז מעל הכל ומחוררים את השקית בעזרת מזלג למעלה.
- מניחים ביצים מעל כמספר הסועדים.
- מכניסים את הסיר לתנור ללילה שלם או לפחות ל-12 שעות.
רוצים את ערכת החמין המושלמת? ערכה במחיר מיוחד שכוללת גם קורס דיגיטלי של עומר מילר וגם רוסטר עם כף הגשה. לחצו כאן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן