חגיגי, ורוד וטעיםםםם: מלבי מחלב עיזים

לכבוד חג השבועות קבלו קינוח מהמטבח המקומי על בסיס החלב הכי מקומי שיש! מלבי מושלם מחלב עיזים, מוגש קר עם סירופ פטל, שברי פיסטוק ושבבי קוקוס מלמעלה
לכבוד חג השבועות קבלו קינוח מהמטבח המקומי על בסיס החלב הכי מקומי שיש! מלבי מושלם מחלב עיזים, מוגש קר עם סירופ פטל, שברי פיסטוק ושבבי קוקוס מלמעלה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 3]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    202
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 201.5 קק״ל 1208.7 קק״ל
    פחמימות 38.3 גרם 229.9 גרם
    שומן 4.3 גרם 26.1 גרם
    נתרן 3.0 מ״ג 17.7 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 10.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 15.1 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 11.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.9 מ״ג 71.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 97.1 מ״ג 582.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    202
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 201.5 קק״ל 1208.7 קק״ל
    פחמימות 38.3 גרם 229.9 גרם
    שומן 4.3 גרם 26.1 גרם
    נתרן 3.0 מ״ג 17.7 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 10.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 15.1 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 11.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 11.9 מ״ג 71.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.1 מ״ג
    אשלגן 97.1 מ״ג 582.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלבי

סירופ פטל

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים כוס חלב עיזים עם קורנפלור עד להמסה.
  2. מביאים לרתיחה את יתר החלב עם סוכר ותמצית וניל.
  3. מוסיפים את הקורנפלור המדולל ומחזירים לרתיחה תוך כדי ערבוב רק עד שמסמיך. מורידים מיד מהכיריים.
  4. יוצקים לתבנית או לכלים אישיים ומצננים.
  5. מעבירים למקרר למשך 4 שעות לפחות להתייצבות.
  6. מכינים סירופ: מבשלים פטל עם סוכר ומים עד לרתיחה והמסה מלאה של הסוכר. טוחנים, מסננים ומצננים.
  7. מגישים את המלבי עם סירופ, שברי פיסטוק, קוקוס ועלי ורדים.

מתכון מתוך אתר משק צוריאל.

הערות

  • למלבי במרקם קרמי במיוחד הוסיפו לליטר חלב1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה, שתעלה את אחוזי השומן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חגיגי, ורוד וטעיםםםם: מלבי מחלב עיזים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    יאיר וילוגה

    אפשר לעשות המלבי עם תחליף סוכר, אני סוכרתי

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט. נמליץ על טרוביה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות