10 אצבעות לי יש: אצבעות פילס ממולאות בחזה עוף ברוטב שום ודבש

מאפה אישי מושלם ומנחם שכולם יאהבו - אצבעות בצק פילאס אפויות בתנור ופריכות בטירוף, במילוי של עוף, ערמונים, שקדים ופקאן בתיבול רוטב שום ודבש, קינמון וכורכום
מאפה אישי מושלם ומנחם שכולם יאהבו - אצבעות בצק פילאס אפויות בתנור ופריכות בטירוף, במילוי של עוף, ערמונים, שקדים ופקאן בתיבול רוטב שום ודבש, קינמון וכורכום
  • רותם בן מויאל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    374
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 373.9 קק״ל 3738.8 קק״ל
    פחמימות 30.1 גרם 301.0 גרם
    סוכר 3.2 גרם 32.1 גרם
    שומן 21.9 גרם 219.5 גרם
    נתרן 442.1 מ״ג 4420.7 מ״ג
    חלבון 14.0 גרם 140.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 9.7 גרם 97.3 גרם
    כולסטרול 72.5 מ״ג 725.4 מ״ג
    סידן 26.3 מ״ג 262.6 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 399.9 מ״ג 3999.2 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    374
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 373.9 קק״ל 3738.8 קק״ל
    פחמימות 30.1 גרם 301.0 גרם
    סוכר 3.2 גרם 32.1 גרם
    שומן 21.9 גרם 219.5 גרם
    נתרן 442.1 מ״ג 4420.7 מ״ג
    חלבון 14.0 גרם 140.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 9.7 גרם 97.3 גרם
    כולסטרול 72.5 מ״ג 725.4 מ״ג
    סידן 26.3 מ״ג 262.6 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 399.9 מ״ג 3999.2 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רותם בן מויאל
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בסיר עמוק מרתיחים מים ומכניסים את החזה עוף הטחון למשך דקה, תוך כדי ערבוב.
  2. מעבירים את החזה עוף למסננת ומפוררים בעזרת מזלג לפירורים קטנים. מעבירים לקערית ומניחים בצד.
  3. במקביל, במחבת שטוחה מטגנים את הבצל עד להזהבה.
  4. מוסיפים את תערובת האגוזים ומטגנים יחד.
  5. מוסיפים את תערובת הבצל והאגוזים לקערית חזה העוף, מתבלים, מוסיפים את רוטב השום והדבש, מערבבים היטב ומחזירים למחבת לחצי דקת טיגון נוספת. שימו לב לערבב את התערובת כל הזמן.
  6. מורידים מהאש ומקררים את התערובת לגמרי.
  7. מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
  8. פותחים את בצק הפילאס, שמים כף מילוי בתחתית כל עלה, חשוב להשאיר שוליים ומגלגלים לרול.
  9. את הרול מסובבים משני הקצוות, כל אחד לכיוון אחר, כמו בורג.
  10. מורחים ביצה, מפזרים שומשום ומפזרים תבלינים גרוסים.
  11. מכניסים לאפייה של בערך 25 דקות עד שמשחים היטב.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
10 אצבעות לי יש: אצבעות פילס ממולאות בחזה עוף ברוטב שום ודבש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות