-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 342.8 קק״ל 1371.3 קק״לפחמימות 174.8 גרם 699.3 גרםשומן 17.0 גרם 68.0 גרםנתרן 593.2 מ״ג 2372.8 מ״גחלבון 20.9 גרם 83.8 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.5 גרםשומן רווי 2.5 גרם 10.1 גרםכולסטרול 178.3 מ״ג 713.4 מ״גסידן 62.9 מ״ג 251.5 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 756.9 מ״ג 3027.7 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות343
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 342.8 קק״ל 1371.3 קק״לפחמימות 174.8 גרם 699.3 גרםשומן 17.0 גרם 68.0 גרםנתרן 593.2 מ״ג 2372.8 מ״גחלבון 20.9 גרם 83.8 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.5 גרםשומן רווי 2.5 גרם 10.1 גרםכולסטרול 178.3 מ״ג 713.4 מ״גסידן 62.9 מ״ג 251.5 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 756.9 מ״ג 3027.7 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 343 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 פילה דג לבןנקי מעצמות
-
2 תפוחי אדמה בינוניים
-
1 בצל סגול קטן
-
1 חופן שעועית ירוקה טרייהאפשר גם קפואה
-
2 ביצים Lחצי קשות, אפשר גם קשות לגמרי
-
2 עגבניות בינוניות
-
6 צנוניות בינוניות
-
1/4 כוס זיתי קלמטהמגולענים
-
1 חופן חסה רומית
-
4 כפות שמן זית
-
1 מיץ לימון בינונימלימון שלם
-
1 כפית חרדל דיז’וןחלק
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מבשלים את הביצים 6 דקות במים רותחים עם כף מלח.
- בתום 6 הדקות, מעבירים את הביצים לקערת מי קרח על מנת לעצור את הבישול. מי שרוצה ביצה קשה לגמרי משאיר את הביצים לעוד 2 דקות נוספות במים הרותחים.
- מרתיחים סיר עם מים וחולטים את השעועית ל-40 שניות עד שהצבע שלה מתחזק ומיד מעבירים לקערת מי קרח כדי שתשאר פריכה וירוקה.
- את תפוחי האדמה מבשלים בסיר קטן עד שיתרככו (אפשר לבדוק עם סכין שננעץ בקלות), כשהם מוכנים אפשר לחתוך אותם לרבעים ולצרוב אותם במחבת עד שיקבלו צבע, אפשר גם לא.
- את פילה הדג צורבים בתנור כ-8-10 דקות. מיד כשהוא מוכן מפרקים לנתחים ומתבלים במעט מלח.
- את שאר הירקות חותכים יחסית גס, חוץ מהבצל אותו חותכים לרצועות דקות.
- בצנצנת קטנה מערבבים שמן זית, מיץ לימון וחרדל עד שנוצר לנו ויניגרט עדין.
- מגישים: מסדרים את כל הירקות, חוצים את הביצים ומניחים בצורה יפה בצלחת הגשה, שופכים מעל את הרוטב וזוללים!
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מבשלים את הביצים 6 דקות במים רותחים עם כף מלח.
- בתום 6 הדקות, מעבירים את הביצים לקערת מי קרח על מנת לעצור את הבישול. מי שרוצה ביצה קשה לגמרי משאיר את הביצים לעוד 2 דקות נוספות במים הרותחים.
- מרתיחים סיר עם מים וחולטים את השעועית ל-40 שניות עד שהצבע שלה מתחזק ומיד מעבירים לקערת מי קרח כדי שתשאר פריכה וירוקה.
- את תפוחי האדמה מבשלים בסיר קטן עד שיתרככו (אפשר לבדוק עם סכין שננעץ בקלות), כשהם מוכנים אפשר לחתוך אותם לרבעים ולצרוב אותם במחבת עד שיקבלו צבע, אפשר גם לא.
- את פילה הדג צורבים בתנור כ-8-10 דקות. מיד כשהוא מוכן מפרקים לנתחים ומתבלים במעט מלח.
- את שאר הירקות חותכים יחסית גס, חוץ מהבצל אותו חותכים לרצועות דקות.
- בצנצנת קטנה מערבבים שמן זית, מיץ לימון וחרדל עד שנוצר לנו ויניגרט עדין.
- מגישים: מסדרים את כל הירקות, חוצים את הביצים ומניחים בצורה יפה בצלחת הגשה, שופכים מעל את הרוטב וזוללים!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
קטגוריות
- ארוחה בריאה
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות בוקר
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת לילה
- ארוחת עשר
- ארוחת שבת בבוקר
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- דגים
- יום האהבה
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכוני שבועות
- מתכונים בריאים
- מתכונים דיאטטיים
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים לפסח
- מתכונים לראש השנה
- סלטים
- סלטים חמים
- סלטים קרים
- תפוחי אדמה