טיפ מקרר Hisense
על מנת לשמור על מוצרי חלב בטמפרטורה שהכי מתאימה להם יש צורך במגירת אפס. מגירה זו שומרת על טמפרטורה מעט נמוכה יותר משאר חלל המקרר, ובכך מסייעת להם להחזיק זמן רב יותר ולשמור על הטריות.
אני חבר בקבוצות קולינריות בפייסבוק. לפני שנתיים הכרתי באחת הקבוצות זוג דתיים מזרם חב”ד יעקב ורייצ’ל דושיץ, להלן הדושיצים: רייצ’ל שף קונדיטורית ובעלת קונדיטוריה ביתית שמתמחה בעולם קינוחי הפרווה.
צחוק הגורל, הקשר בינינו נוצר במפגש מיקרי לפני שנתיים בעיר העתיקה בירושלים והיום אנחנו משפחה לכל דבר.
הבית של משפחת דושיץ על כל ששת בניהם הוא בית חם, מזמין, מחבק, אוהב, מנקודת מבט דתית, יש השראה אלוהית, מנקודת מבט חילונית יש קארמה עצומה ואת הניחוחות מהמטבח את זה אי אפשר להעביר במילים.
אנחנו כל כך שונים, גדלנו בעולמות מקבילים, בין תפיסה של “אדם וחווה”, ל”מפץ הגדול” בין הלכות כשרות לטריפה מוחלטת. פערים אלה בטלים בשישים כשאנו נפגשים, זה תמיד ערבי חמישי ולשולחן אין סוף, המנות כבר לא נספרות והבטן כואבת מצחוק.
לרייצ’ל יש קונדיטוריה שהיא בעצם בית יצירה, בהשראתה למדתי לפסל עוגות לצייר קינוחים ולנגן מאפים. את ריח המאפים לא ניתן להסניף במילים, המתכון של לחמניות הבריוש הן טעימה קטנה ממפעל אהבה ענק של הדושיצים וגירוי של ממש לחמשת החושים.
מרכיבים 9 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 335 | כמות מנות 12 |
---|
8. טורפים חלמון אחד וכף חלב, מברישים את הכדורים התפוחים ומעבירים לתנור 30 דקות אפייה עד להשחמה.
8. טורפים חלמון אחד וכף חלב, מברישים את הכדורים התפוחים ומעבירים לתנור 30 דקות אפייה עד להשחמה.
על מנת לשמור על מוצרי חלב בטמפרטורה שהכי מתאימה להם יש צורך במגירת אפס. מגירה זו שומרת על טמפרטורה מעט נמוכה יותר משאר חלל המקרר, ובכך מסייעת להם להחזיק זמן רב יותר ולשמור על הטריות.
היי האם ניתן להמיר את הקמח לקמח כוסמין מלא?
לא מומלץ להמיר יותר מ-50% בקמח כוסמין מלא
היי האם אני צריכה לאוסיף עוד שמרים למרות שהוספתי כבר בסטרטר ולשים אותה כמות סוכר למרות שסמכתי בסטרטר כף?
היי, לא צריך להוסיף עוד שמרים
היי. האם ניתן להכין את המתכון ללא מיקסר?
כן, ניתן
לא מתקבל בצק ככ, אלא משהו פירורי.. האם לא צריך להוסיף נוזלים מלבד ה100מל חלב? זה ממש מעט והבצק לא רטוב
האם אפשר את החלבי לפרווה
היי, מה שהופך את לחמניות הבריוש למה שהן זה החמאה והחלב