שדרוג הורים – מק אנד צ’יז עם פטריות וביצה עלומה
המק אנד צ'יז האהוב והמוכר בגרסה משודרגת להורים! פסטה אפויה ברוטב בשאמל עשיר וסמיך, עם גבינת מוצרלה ופרמז'ן, ביצה עלומה ופטריות פורטבלו צלויות במחבת
המק אנד צ'יז האהוב והמוכר בגרסה משודרגת להורים! פסטה אפויה ברוטב בשאמל עשיר וסמיך, עם גבינת מוצרלה ופרמז'ן, ביצה עלומה ופטריות פורטבלו צלויות במחבת
- תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 695.2 קק״ל 1390.5 קק״לפחמימות 5.4 גרם 10.7 גרםשומן 70.0 גרם 139.9 גרםנתרן 616.1 מ״ג 1232.1 מ״גחלבון 12.1 גרם 24.2 גרםסיבים תזונתיים 18.4 גרם 36.8 גרםשומן רווי 102.6 גרם 205.1 גרםכולסטרול 327.7 מ״ג 655.3 מ״גסידן 53.1 מ״ג 106.3 מ״גברזל 1.2 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 141.9 מ״ג 283.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 1.6 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות695
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 695.2 קק״ל 1390.5 קק״לפחמימות 5.4 גרם 10.7 גרםשומן 70.0 גרם 139.9 גרםנתרן 616.1 מ״ג 1232.1 מ״גחלבון 12.1 גרם 24.2 גרםסיבים תזונתיים 18.4 גרם 36.8 גרםשומן רווי 102.6 גרם 205.1 גרםכולסטרול 327.7 מ״ג 655.3 מ״גסידן 53.1 מ״ג 106.3 מ״גברזל 1.2 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 141.9 מ״ג 283.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 1.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 695 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים מחבת ומוסיפים מעט שמן זית, חמאה, מלח ופטריות פורטובלו חתוכות לרבעים.
- מכינים ביצה עלומה: בסיר עם מים רותחים, מוסיפים כף חומץ. בכוס נפרדת שוברים ביצה. בתוך הסיר יוצרים מעין מערבולת עם כף עץ ותוך כדי ערבול מוסיפים את הביצה. הביצה מוכנה כשהחלבון נקרש ונהיה לבן בתוך המים הרותחים.
- מניחים על המק אנד צ’יז שהכנו מבעוד מועד את הפטריות בחמאה, הביצה העלומה, כף קרם פרש ומפזרים מעט עירית מעל.
אופן הכנה
- מחממים מחבת ומוסיפים מעט שמן זית, חמאה, מלח ופטריות פורטובלו חתוכות לרבעים.
- מכינים ביצה עלומה: בסיר עם מים רותחים, מוסיפים כף חומץ. בכוס נפרדת שוברים ביצה. בתוך הסיר יוצרים מעין מערבולת עם כף עץ ותוך כדי ערבול מוסיפים את הביצה. הביצה מוכנה כשהחלבון נקרש ונהיה לבן בתוך המים הרותחים.
- מניחים על המק אנד צ’יז שהכנו מבעוד מועד את הפטריות בחמאה, הביצה העלומה, כף קרם פרש ומפזרים מעט עירית מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
נראה מעניין אפשר להחליף את הגבינת פרמזן בגסינה אחרת ? עם כן אוזה ?
אפשר להחליף את הגבינה בכל גבינה קשה אחרת שאוהבים (גבינת תום, גאודה וכדומה). בהצלחה!
אחלה מתכון עשיר ממש
מנה מוצלחת לאירוח