תירס זה הכי טעים בעולם! מנת התירס הכי טובה שהכנתם, באחריות!
מנת התירס הזו, היא המנה הכי טעימה שיש! קלה להכנה, כל כך מנחמת אבל יחד עם זאת קיצית ומדויקת. לנשנש מול הספה או לצד ארוחת ערב חגיגית ומפנקת
מנת התירס הזו, היא המנה הכי טעימה שיש! קלה להכנה, כל כך מנחמת אבל יחד עם זאת קיצית ומדויקת. לנשנש מול הספה או לצד ארוחת ערב חגיגית ומפנקת
- רום מילשטיין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 473.7 קק״ל 1894.9 קק״לפחמימות 52.2 גרם 208.8 גרםשומן 27.6 גרם 110.4 גרםנתרן 883.5 מ״ג 3533.8 מ״גחלבון 11.3 גרם 45.2 גרםסיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.4 גרםשומן רווי 14.6 גרם 58.5 גרםכולסטרול 61.4 מ״ג 245.5 מ״גסידן 123.1 מ״ג 492.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 69.5 מ״ג 278.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות474
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 473.7 קק״ל 1894.9 קק״לפחמימות 52.2 גרם 208.8 גרםשומן 27.6 גרם 110.4 גרםנתרן 883.5 מ״ג 3533.8 מ״גחלבון 11.3 גרם 45.2 גרםסיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.4 גרםשומן רווי 14.6 גרם 58.5 גרםכולסטרול 61.4 מ״ג 245.5 מ״גסידן 123.1 מ״ג 492.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 69.5 מ״ג 278.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 474 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
8 קלחי תירס טרי
-
100 גרם חמאה
-
1 כפית מלח דקאו מלח ים אטלנטי
-
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבשאפשר יותר או פחות לפי כמה שאתם אוהבים
הגשה
-
50 גרם גבינת פרמזןמגורדת
-
3 גבעולי בצל ירוקקצוצים
אופן הכנה
- מכינים קלחי תירס בסיר עם מים חמים כ-25 דק’ עד שהתירס רך ומוכן.
- “מגלחים” את התירס בעזרת סכין מכל הצדדים לתוך קערה גדולה.
- מוסיפים חמאה, בערך 15 גרם לכל קלח, או לפי העין וכמה שאוהבים.
- מתבלים במלח, פלפל וצ’ילי גרוס ומערבבים היטב, אם התירס הספיק להתקרר והחמאה לא נמסה, הכניסו לכמה דק’ למיקרו.
- מחלקים לצלחות הגשה, מגרדים פרמזן (אני אוהבת מלאאאא פרמזן) ומפזרים מעל בצל ירוק קצוץ.
- מגישים עם כף ועוצרים את עצמכם מלאכול את כל הקערה לבד.
אופן הכנה
- מכינים קלחי תירס בסיר עם מים חמים כ-25 דק’ עד שהתירס רך ומוכן.
- “מגלחים” את התירס בעזרת סכין מכל הצדדים לתוך קערה גדולה.
- מוסיפים חמאה, בערך 15 גרם לכל קלח, או לפי העין וכמה שאוהבים.
- מתבלים במלח, פלפל וצ’ילי גרוס ומערבבים היטב, אם התירס הספיק להתקרר והחמאה לא נמסה, הכניסו לכמה דק’ למיקרו.
- מחלקים לצלחות הגשה, מגרדים פרמזן (אני אוהבת מלאאאא פרמזן) ומפזרים מעל בצל ירוק קצוץ.
- מגישים עם כף ועוצרים את עצמכם מלאכול את כל הקערה לבד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן