משדרגים את הדוקטור: שקשוקה חומוס ותרד משודרגת
רוצים לגוון את השקשוקה שלכם עם שידרוג טעים במיוחד? שקשוקה חומוס ותרד משודרגת עם עשבי בישול ומלא טעם שתעשה לכם ארוחת ערב או בוקר קצת אחרת
רוצים לגוון את השקשוקה שלכם עם שידרוג טעים במיוחד? שקשוקה חומוס ותרד משודרגת עם עשבי בישול ומלא טעם שתעשה לכם ארוחת ערב או בוקר קצת אחרת
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 786.8 קק״ל 3934.0 קק״לפחמימות 179.8 גרם 899.0 גרםסוכר 105.2 גרם 526.0 גרםשומן 111.4 גרם 556.8 גרםנתרן 1386.1 מ״ג 6930.7 מ״גחלבון 122.4 גרם 611.9 גרםסיבים תזונתיים 108.3 גרם 541.3 גרםשומן רווי 92.0 גרם 460.1 גרםכולסטרול 383.6 מ״ג 1918.0 מ״גסידן 272.7 מ״ג 1363.5 מ״גברזל 97.0 מ״ג 484.8 מ״גאשלגן 1523.0 מ״ג 7615.2 מ״גאבץ 93.0 מ״ג 465.1 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות787
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 786.8 קק״ל 3934.0 קק״לפחמימות 179.8 גרם 899.0 גרםסוכר 105.2 גרם 526.0 גרםשומן 111.4 גרם 556.8 גרםנתרן 1386.1 מ״ג 6930.7 מ״גחלבון 122.4 גרם 611.9 גרםסיבים תזונתיים 108.3 גרם 541.3 גרםשומן רווי 92.0 גרם 460.1 גרםכולסטרול 383.6 מ״ג 1918.0 מ״גסידן 272.7 מ״ג 1363.5 מ״גברזל 97.0 מ״ג 484.8 מ״גאשלגן 1523.0 מ״ג 7615.2 מ״גאבץ 93.0 מ״ג 465.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 787 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל סגול בינוניחתוך לקוביות
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 קופסה רסק עגבניותקופסה קטנה
-
2 צנצנות רוטב שקשוקה
-
120 מ"ל מים רותחים
-
1 קופסת שימורים גרגירי חומוס מבושליםמסוננת, או 400 גרם חומוס קפוא/וואקום
-
100 גרם עלי בייבי תרד
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
5 ביצים L
הגשה
-
1 חופן כוסברהקצוצה
אופן הכנה
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה יפה.
- מוסיפים את רוטב העגבניות, הרסק והמים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את התיבולית, מערבבים ומבשלים עוד 2-3 דקות.
- מוסיפים את גרגירי החומוס ועלי התרד וממשיכים לבשל עוד דקה. מתבלים במלח ופלפל.
- יוצרים ברוטב בעזרת כף 4-5 גומות ומוסיפים בזהירות את הביצים.
- מכסים ומבשלים עד שהשקשוקה מוכנה.
- מפזרים עלי כוסברה ומגישים מיד עם לחמניות בצד.
אופן הכנה
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה יפה.
- מוסיפים את רוטב העגבניות, הרסק והמים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את התיבולית, מערבבים ומבשלים עוד 2-3 דקות.
- מוסיפים את גרגירי החומוס ועלי התרד וממשיכים לבשל עוד דקה. מתבלים במלח ופלפל.
- יוצרים ברוטב בעזרת כף 4-5 גומות ומוסיפים בזהירות את הביצים.
- מכסים ומבשלים עד שהשקשוקה מוכנה.
- מפזרים עלי כוסברה ומגישים מיד עם לחמניות בצד.
בשיתוף עם קנור
טיפ מהדיאטנית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן