מתכון מהיר: סלט פטריות חם ב-10 דקות
ממהרים ומתים על פטריות? הנה רעיון לסלט חם שמכינים בקלות ובמהירות עם פטריות, שום ופטרוזיליה ויש מצב שתצטרכו בפעם הבאה להכין מראש כמות כפולה
ממהרים ומתים על פטריות? הנה רעיון לסלט חם שמכינים בקלות ובמהירות עם פטריות, שום ופטרוזיליה ויש מצב שתצטרכו בפעם הבאה להכין מראש כמות כפולה
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 155.7 קק״ל 311.4 קק״לפחמימות 4.5 גרם 9.1 גרםשומן 15.2 גרם 30.4 גרםנתרן 781.3 מ״ג 1562.7 מ״גחלבון 1.0 גרם 2.1 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.4 גרםשומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.8 מ״ג 17.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 34.8 מ״ג 69.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 3 דק׳כולל 13 דק׳
-
קלוריות156
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 155.7 קק״ל 311.4 קק״לפחמימות 4.5 גרם 9.1 גרםשומן 15.2 גרם 30.4 גרםנתרן 781.3 מ״ג 1562.7 מ״גחלבון 1.0 גרם 2.1 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 0.4 גרםשומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.8 מ״ג 17.6 מ״גברזל 0.5 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 34.8 מ״ג 69.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
סוף היום, הילדים כבר ישנים ופתאום נזכרתם שלא אכלתם שום דבר חם? לוקחים פטריות, שמן זית, פטרוזיליה שום ולימון ו… יש לכם סלט פטריות חם ומוקפץ ב-10 דקות הכנה.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 3 דק׳ | זמן כולל 13 דק׳ | קלוריות 156 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןטריות
-
3 כפות שמן זית
-
4 שיני שוםקצוצות
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית שטוחה פלפל שחור גרוסאו לפי הטעם
-
1/4 כוס פטרוזיליהקצוצה גס
אופן הכנה
- שוטפים את הפטריות ומסירים את ה”רגל”.
- מרכיבים את מחבת הטיגון במכשיר הנינג’ה גריל, מכוונים למצב מחבת ל150 מעלות ומפעילים.
- מרססים מעט את המחבת בספריי השמן, אפשרי גם לא להשתמש בספריי שמן ומסדרים את הפטריות במחבת. מכוונים ל-5 דקות.
- לאחר 5 דקות, הופכים את הפטריות לטיגון של 2 דקות.
- מסירים את הפטריות מהמחבת לקערה גדולה, מוסיפים את השום ושאר התבלינים ומגישים. בתאבון!
אופן הכנה
- שוטפים את הפטריות ומסירים את ה”רגל”.
- מרכיבים את מחבת הטיגון במכשיר הנינג’ה גריל, מכוונים למצב מחבת ל150 מעלות ומפעילים.
- מרססים מעט את המחבת בספריי השמן, אפשרי גם לא להשתמש בספריי שמן ומסדרים את הפטריות במחבת. מכוונים ל-5 דקות.
- לאחר 5 דקות, הופכים את הפטריות לטיגון של 2 דקות.
- מסירים את הפטריות מהמחבת לקערה גדולה, מוסיפים את השום ושאר התבלינים ומגישים. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (23)
פטריות טעימות בכל מצב
קל להכנה,זריז,טעים ולא מפוצץ את הבטן
כיף לשמוע! שמחים שאהבת 🙂
הכנתי. טעים מאוד!!!! תודה!
קטגוריות
- ארוחה בריאה
- ארוחה בשרית
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת לילה
- ארוחת ערב משפחתית
- בראנץ'
- העיקר הבריאות
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים דיאטטיים
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים טבעוניים לראש השנה
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים עד 5 מצרכים
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- נינג'ה בעשר דקות
- נינג'ה גריל
- סלטים
- סלטים חמים
- סלטים לראש השנה
- עולם ה- NINJA
- צמחוני וטבעוני