-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 390.0 קק״ל 779.9 קק״לפחמימות 23.0 גרם 46.1 גרםשומן 22.6 גרם 45.1 גרםנתרן 1271.0 מ״ג 2542.0 מ״גחלבון 22.9 גרם 45.9 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.0 גרםשומן רווי 11.1 גרם 22.1 גרםכולסטרול 339.4 מ״ג 678.8 מ״גסידן 159.9 מ״ג 319.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 251.9 מ״ג 503.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות390
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 390.0 קק״ל 779.9 קק״לפחמימות 23.0 גרם 46.1 גרםשומן 22.6 גרם 45.1 גרםנתרן 1271.0 מ״ג 2542.0 מ״גחלבון 22.9 גרם 45.9 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.0 גרםשומן רווי 11.1 גרם 22.1 גרםכולסטרול 339.4 מ״ג 678.8 מ״גסידן 159.9 מ״ג 319.8 מ״גברזל 1.0 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 251.9 מ״ג 503.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 390 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
להגשה
-
1 גביע גבינה לבנה 5%
אופן הכנה
- מניחים את שתי הפרוסות על קרש חיתוך וקורצים ממרכזן עיגול (בעזרת כוס).
- ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
- מניחים את פרוסות הלחם במחבת ומטגנים כחצי דקה.
- הופכים את פרוסות הלחם במחבת.
- שוברים ביצה אחת לקערית ושופכים בזהירות את הביצה מהקערית לתוך החור (הקן) שבפרוסת הלחם. חוזרים על הפעולה גם עם הביצה והפרוסה השנייה.
- מתבלים במלח, מנמיכים את הלהבה וממשיכים בטיגון עד שהביצה מוכנה.
- מגישים עם גבינה לבנה וירקות טריים.
אופן הכנה
- מניחים את שתי הפרוסות על קרש חיתוך וקורצים ממרכזן עיגול (בעזרת כוס).
- ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
- מניחים את פרוסות הלחם במחבת ומטגנים כחצי דקה.
- הופכים את פרוסות הלחם במחבת.
- שוברים ביצה אחת לקערית ושופכים בזהירות את הביצה מהקערית לתוך החור (הקן) שבפרוסת הלחם. חוזרים על הפעולה גם עם הביצה והפרוסה השנייה.
- מתבלים במלח, מנמיכים את הלהבה וממשיכים בטיגון עד שהביצה מוכנה.
- מגישים עם גבינה לבנה וירקות טריים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות