פוקאצ’ה פטריות מהירה
מתכון קל להכנה שילך מצוין עם כל מה שתשימו על השולחן ואולי אף יתפוס את הפוקוס משאר המנות! מתכון לפוקאצ'ה פטריות מהירה שתגנוב את ההצגה
מתכון קל להכנה שילך מצוין עם כל מה שתשימו על השולחן ואולי אף יתפוס את הפוקוס משאר המנות! מתכון לפוקאצ'ה פטריות מהירה שתגנוב את ההצגה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 961.9 קק״ל 1923.9 קק״לפחמימות 178.7 גרם 357.5 גרםסוכר 4.6 גרם 9.3 גרםשומן 15.3 גרם 30.6 גרםנתרן 1964.6 מ״ג 3929.1 מ״גחלבון 31.9 גרם 63.7 גרםסיבים תזונתיים 18.7 גרם 37.4 גרםשומן רווי 2.0 גרם 3.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 70.1 מ״ג 140.1 מ״גברזל 7.3 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 711.8 מ״ג 1423.7 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 10.7 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות962
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 961.9 קק״ל 1923.9 קק״לפחמימות 178.7 גרם 357.5 גרםסוכר 4.6 גרם 9.3 גרםשומן 15.3 גרם 30.6 גרםנתרן 1964.6 מ״ג 3929.1 מ״גחלבון 31.9 גרם 63.7 גרםסיבים תזונתיים 18.7 גרם 37.4 גרםשומן רווי 2.0 גרם 3.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 70.1 מ״ג 140.1 מ״גברזל 7.3 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 711.8 מ״ג 1423.7 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 10.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 962 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כפית שמרים יבשים
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 1/2 כוסות קמח כוסמין מלא
-
1 כפית מלח דק
-
2 כפות שמן זית
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןקצוצות דק
-
1 בצל בינוניקצוץ דק
-
1 גבעול טימין טרי
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 כף אבקת מרק פטריות קנור
-
320 מ"ל מים
עיטור
-
1 קורט שמן זית
-
1 קורט מלח גס
-
1 קורט רוזמרין
-
1 חופן גרגר נחלים
אופן הכנה
- מחממים מחבת עם ארבע כפות שמן זית, מוסיפים את הבצל ומזהיבים.
- מוסיפים את הפטריות למחבת ואת אבקת המרק ומקפיצים עד שהפטריות מזהיבות.
- מעבירים את הפטריות והבצל לקערת המיקסר, מוסיפים פנימה את הקמח, השמרים, מלח ומים. מערבבים היטב כ-5 דקות עד שמתקבל בצק אחיד ורטוב.
- מעבירים את הבצק לקערה, מכסים ומניחים להתפחה כשעה.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה מזלפים מעט שמן זית, מעבירים את הבצק ומשטחים אותו על גבי נייר האפייה לעובי הרצוי.
- מזלפים מעל שמן זית, מקשטים בפרוסות של פטריות, רוזמרין ומלח ים.
- מכניסים לאפייה בתנור כ-25 דקות או עד הזהבה.
- מעטרים בגרגר נחלים רענן וטרי.
אופן הכנה
- מחממים מחבת עם ארבע כפות שמן זית, מוסיפים את הבצל ומזהיבים.
- מוסיפים את הפטריות למחבת ואת אבקת המרק ומקפיצים עד שהפטריות מזהיבות.
- מעבירים את הפטריות והבצל לקערת המיקסר, מוסיפים פנימה את הקמח, השמרים, מלח ומים. מערבבים היטב כ-5 דקות עד שמתקבל בצק אחיד ורטוב.
- מעבירים את הבצק לקערה, מכסים ומניחים להתפחה כשעה.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה מזלפים מעט שמן זית, מעבירים את הבצק ומשטחים אותו על גבי נייר האפייה לעובי הרצוי.
- מזלפים מעל שמן זית, מקשטים בפרוסות של פטריות, רוזמרין ומלח ים.
- מכניסים לאפייה בתנור כ-25 דקות או עד הזהבה.
- מעטרים בגרגר נחלים רענן וטרי.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מתכונים נהדרים אין התחשבות בצל יקים חבל מאד