פוקאצ’ה פטריות מהירה

מתכון קל להכנה שילך מצוין עם כל מה שתשימו על השולחן ואולי אף יתפוס את הפוקוס משאר המנות! מתכון לפוקאצ'ה פטריות מהירה שתגנוב את ההצגה
מתכון קל להכנה שילך מצוין עם כל מה שתשימו על השולחן ואולי אף יתפוס את הפוקוס משאר המנות! מתכון לפוקאצ'ה פטריות מהירה שתגנוב את ההצגה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    962
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 961.9 קק״ל 1923.9 קק״ל
    פחמימות 178.7 גרם 357.5 גרם
    סוכר 4.6 גרם 9.3 גרם
    שומן 15.3 גרם 30.6 גרם
    נתרן 1964.6 מ״ג 3929.1 מ״ג
    חלבון 31.9 גרם 63.7 גרם
    סיבים תזונתיים 18.7 גרם 37.4 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 3.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 70.1 מ״ג 140.1 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 711.8 מ״ג 1423.7 מ״ג
    אבץ 5.3 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    962
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 961.9 קק״ל 1923.9 קק״ל
    פחמימות 178.7 גרם 357.5 גרם
    סוכר 4.6 גרם 9.3 גרם
    שומן 15.3 גרם 30.6 גרם
    נתרן 1964.6 מ״ג 3929.1 מ״ג
    חלבון 31.9 גרם 63.7 גרם
    סיבים תזונתיים 18.7 גרם 37.4 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 3.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 70.1 מ״ג 140.1 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 14.5 מ״ג
    אשלגן 711.8 מ״ג 1423.7 מ״ג
    אבץ 5.3 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פוקאצ'ות
מערכת Foody
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עיטור


אופן הכנה

  1. מחממים מחבת עם ארבע כפות שמן זית, מוסיפים את הבצל ומזהיבים.
  2. מוסיפים את הפטריות למחבת ואת אבקת המרק ומקפיצים עד שהפטריות מזהיבות.
  3. מעבירים את הפטריות והבצל לקערת המיקסר, מוסיפים פנימה את הקמח, השמרים, מלח ומים. מערבבים היטב כ-5 דקות עד שמתקבל בצק אחיד ורטוב.
  4. מעבירים את הבצק לקערה, מכסים ומניחים להתפחה כשעה.
  5. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  6. בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה מזלפים מעט שמן זית, מעבירים את הבצק ומשטחים אותו על גבי נייר האפייה לעובי הרצוי.
  7. מזלפים מעל שמן זית, מקשטים בפרוסות של פטריות, רוזמרין ומלח ים.
  8. מכניסים לאפייה בתנור כ-25 דקות או עד הזהבה.
  9. מעטרים בגרגר נחלים רענן וטרי.

    פוקאצ'ה פטריות מהירה. צילום: נמרוד סונדרס
    פוקאצ’ה פטריות מהירה. צילום: נמרוד סונדרס


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פוקאצ’ה פטריות מהירה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    מיכל בייטלר

    מתכונים נהדרים אין התחשבות בצל יקים חבל מאד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות