כריך תחת שמי ים התיכון: לביבות נפלאות וגבינת שום שמיר
כשרוצים לפנק או להתפנק עם כריך מהחלומות מדמיינים את הכריך הזה. לביבות נפלאות של ירקות בתוך ג'אבטה רכה עם גבינת שום שמיר ומלפפונים חמוצים. מה עוד בנאדם צריך?
כשרוצים לפנק או להתפנק עם כריך מהחלומות מדמיינים את הכריך הזה. לביבות נפלאות של ירקות בתוך ג'אבטה רכה עם גבינת שום שמיר ומלפפונים חמוצים. מה עוד בנאדם צריך?
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 548.1 קק״ל 1096.2 קק״לפחמימות 81.5 גרם 163.0 גרםשומן 10.4 גרם 20.8 גרםנתרן 2280.9 מ״ג 4561.8 מ״גחלבון 30.9 גרם 61.7 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 8.4 גרםשומן רווי 4.4 גרם 8.9 גרםכולסטרול 167.7 מ״ג 335.4 מ״גסידן 211.9 מ״ג 423.9 מ״גברזל 2.2 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 646.8 מ״ג 1293.6 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות548
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 548.1 קק״ל 1096.2 קק״לפחמימות 81.5 גרם 163.0 גרםשומן 10.4 גרם 20.8 גרםנתרן 2280.9 מ״ג 4561.8 מ״גחלבון 30.9 גרם 61.7 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 8.4 גרםשומן רווי 4.4 גרם 8.9 גרםכולסטרול 167.7 מ״ג 335.4 מ״גסידן 211.9 מ״ג 423.9 מ״גברזל 2.2 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 646.8 מ״ג 1293.6 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 548 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 ג’בטה – לחם איטלקי בינוניותמקמח מלא
-
1 חבילה גבינת סימפוניה בטעם שום שמיר
לביבות
טיגון
-
1 כוס שמן סויהאו קנולה
אופן הכנה
- מגוררים במעבד מזון או בעזרת פומפייה את הגזר, הקישוא, הבצל והבטטה. סוחטים היטב מנוזלים.
- בקערה גדולה מערבבים את הירקות המגוררים עם הביצה, הקמח והתבלינים.
- מחממים שמן בגובה 1 ס”מ במחבת ובעזרת כף יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים אותן בשמן.
- מרכיבים את הכריך: חוצים את הג’בטות, מורחים שכבה נדיבה של גבינת סימפוניה שום שמיר, חותכים את המלפפונים ומסדרים אותם יפה על שכבת הגבינה.
- מסדרים יפה 2-3 לביבות בכל כריך, ממליחים ומפלפלים.
- שמים שלמה ארצי ברקע ונהנים.
אופן הכנה
- מגוררים במעבד מזון או בעזרת פומפייה את הגזר, הקישוא, הבצל והבטטה. סוחטים היטב מנוזלים.
- בקערה גדולה מערבבים את הירקות המגוררים עם הביצה, הקמח והתבלינים.
- מחממים שמן בגובה 1 ס”מ במחבת ובעזרת כף יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים אותן בשמן.
- מרכיבים את הכריך: חוצים את הג’בטות, מורחים שכבה נדיבה של גבינת סימפוניה שום שמיר, חותכים את המלפפונים ומסדרים אותם יפה על שכבת הגבינה.
- מסדרים יפה 2-3 לביבות בכל כריך, ממליחים ומפלפלים.
- שמים שלמה ארצי ברקע ונהנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן