לחמניות לפסח רכות ואווריריות

לחמניות לפסח רכות ואווריריות מקמח מצה. מתכון קל להכנה ב-15 דקות עבודה. לחמניות לפסח הכי טעימות שיש שהכי כיף לנגב עם סלטים!
לחמניות לפסח רכות ואווריריות מקמח מצה. מתכון קל להכנה ב-15 דקות עבודה. לחמניות לפסח הכי טעימות שיש שהכי כיף לנגב עם סלטים!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    112
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 112.2 קק״ל 1346.2 קק״ל
    פחמימות 0.9 גרם 10.8 גרם
    שומן 10.9 גרם 130.8 גרם
    נתרן 194.1 מ״ג 2328.8 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 36.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 15.4 גרם
    כולסטרול 98.5 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 12.1 מ״ג 144.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 29.4 מ״ג 353.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    112
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 112.2 קק״ל 1346.2 קק״ל
    פחמימות 0.9 גרם 10.8 גרם
    שומן 10.9 גרם 130.8 גרם
    נתרן 194.1 מ״ג 2328.8 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 36.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 15.4 גרם
    כולסטרול 98.5 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 12.1 מ״ג 144.9 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 29.4 מ״ג 353.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור

יש כמה דברים לחכות בשבילם לימי חג הפסח, ולחמניות כש”לפיות הן לגמרי ברשימה. לחמניות לפסח של אבא שלי, רכות וענניות, הן שם דבר במשפחה. ביום שאחרי ליל הסדר, הן הפחמימה הנכונה לספוג אליה את כל מעדני אשתקד שנותרו במקרר או פשוט לחצות, לקלות קצת בטוסטר ולמרוח בחמאה וריבה. מעדן!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמניות
מערכת Foody
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בסיר קטן על כיריים מחממים את השמן, המים והמלח יחד. מורידים מהאש רגע לפני רתיחה.
  2. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה. מחכים כ-10 דקות עד שהתערובת תתקרר.
  3. מעבירים למיקסר, מוסיפים את הביצים והסוכר ומערבלים הכל יחד לתערובת אחידה.
  4. משמנים היטב תבנית שקעים. בידיים רטובות יוצרים עיגולי בצק בגודל כדור פינג פונג ומניחים בשקעים.
  5. אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות ואז מנמיכים לחום של 160 מעלות ואופים עוד 20 דקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמניות לפסח רכות ואווריריות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    רונן גולן

    תודה על המתכון ,הכנתי אותו, עשיתי כמות כפולה, שמתי את הכדורים בתבנית רגילה יצאו תפוחות יפות וטעימות.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות