בוש קאבר דסקטופ

בטטות במילוי רטטוי: תוספת מושלמת ובריאה

מחפשים תוספת מקורית ועמוסת בריאות? נסו להכין בטטות במילוי רטטוי מושלם וקל להכנה. תוספת אולטימטיבית לארוחת שבת, עמוסת רושם ומלאה ביתרונות בריאותיים
מחפשים תוספת מקורית ועמוסת בריאות? נסו להכין בטטות במילוי רטטוי מושלם וקל להכנה. תוספת אולטימטיבית לארוחת שבת, עמוסת רושם ומלאה ביתרונות בריאותיים
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    264
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 264.3 קק״ל 2114.4 קק״ל
    פחמימות 32.5 גרם 260.1 גרם
    שומן 10.6 גרם 84.7 גרם
    נתרן 488.6 מ״ג 3908.8 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 50.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.9 גרם 55.1 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 67.7 מ״ג 541.3 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 15.9 מ״ג
    אשלגן 693.2 מ״ג 5545.3 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    264
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 264.3 קק״ל 2114.4 קק״ל
    פחמימות 32.5 גרם 260.1 גרם
    שומן 10.6 גרם 84.7 גרם
    נתרן 488.6 מ״ג 3908.8 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 50.9 גרם
    סיבים תזונתיים 6.9 גרם 55.1 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 67.7 מ״ג 541.3 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 15.9 מ״ג
    אשלגן 693.2 מ״ג 5545.3 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
מלי זיידמן
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רטטוי

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  2. מניחים את הבטטות על גבי תבנית תנור עם נייר אפייה ואופים אותן 40 דקות.
  3. אחרי 20 דקות הופכים אותן לצידן השני.
  4. מוציאים מהתנור ומניחים לבטטות להצטנן מעט.
  5. חוצים אותן לאורכן ובעזרת כף מוציאים ממרכזן כשלוש כפות מחית בטטה כדי לפנות מקום לרטטוי.
  6. מכינים את הרטטוי: קוצצים את כל הירקות לקוביות קטנות בעזרת אופציית חיתוך הקוביות במעבד המזון.
  7. מחממים במחבת את שמן הזית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה. מוסיפים את שאר הירקות לעוד כ-2 דקות, לערבוב-טיגון.
  8. מוסיפים את העגבניות ומבשלים על אש בינונית-נמוכה כ-20 דקות, עד שהטעמים מתמזגים והירקות רכים.
  9. מתבלים במלח ופלפל.
  10. קולים את השקדים: במחבת ללא שמן ועל אש נמוכה, קולים את שבבי השקדים כ-5 דקות עד להזהבה קלה.
  11. מעבירים את חצאי הבטטות לצלחת הגשה יפה.
  12. במרכזה של כל חצי בטטה מניחים 2-3 כפות מהרטטוי החם.
  13. מפזרים שקדים קלויים בנדיבות ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בטטות במילוי רטטוי: תוספת מושלמת ובריאה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    דבורה פורר

    הכנתי מדלורית והוספתי גבינה צהובה מגוררת ואפיתי בתנור לעוד 10 דקות עד להמסת הגבינה

      Avatar
      מערכת Foody

      נשמע מעולה דבורה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות