-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 84.3 קק״ל 1264.9 קק״לפחמימות 11.8 גרם 176.7 גרםסוכר 1.9 גרם 28.1 גרםשומן 2.3 גרם 34.2 גרםנתרן 583.4 מ״ג 8751.6 מ״גחלבון 3.6 גרם 53.5 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 13.6 גרםשומן רווי 1.0 גרם 15.6 גרםכולסטרול 3.9 מ״ג 59.0 מ״גסידן 43.7 מ״ג 656.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 44.1 מ״ג 662.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות84
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 84.3 קק״ל 1264.9 קק״לפחמימות 11.8 גרם 176.7 גרםסוכר 1.9 גרם 28.1 גרםשומן 2.3 גרם 34.2 גרםנתרן 583.4 מ״ג 8751.6 מ״גחלבון 3.6 גרם 53.5 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 13.6 גרםשומן רווי 1.0 גרם 15.6 גרםכולסטרול 3.9 מ״ג 59.0 מ״גסידן 43.7 מ״ג 656.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 44.1 מ״ג 662.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 84 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 בצל גדול
-
לטיגון הבצל
-
2 1/2 כוסות מים
-
1 כפית גדושה מלח דק
-
1 כוס אורז ריזוטואו אורז עגול
-
2 גבעולי טימין טרי
-
100 גרם גבינת מוצרלהחתוכה לקוביות קטנות
-
1 כוס רוטב עגבניות נפוליטנה
-
לטיגון עמוק של הארנצ'יני
-
1 שקית פירורי לחם
אופן הכנה
- קוצצים את הבצל דק ומטגנים בסיר עם מעט שמן זית.
- כשהבצל מזהיב מוסיפים את המים, התימין והמלח ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את האורז ומבשלים תוך כדי ערבוב על אש בינונית במשך כ-15 דקות, עד שהאורז רך וסמיך כמו דייסה.
- מוסיפים את רוטב העגבניות וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד שהריזוטו אדום.
- מצננים את הריזוטו במקרר במשך כחצי שעה.
- לוקחים כף גדושה של ריזוטו ומשטחים על כף היד כמו פיתה קטנה. מניחים במרכז מעט מוצרלה (או כל גבינה שאתם אוהבים) ומקפלים את קצוות הריזוטו לכדור קטן בגודל של כדור פינג פונג.
- מצפים היטב בפירורי לחם ומטגנים בשמן קנולה עמוק ולוהט במשך כ-2 דקות עד שהארנצ’יני שחום.
- מעבירים מיד לקערת הגשה ואוכלים.
אופן הכנה
- קוצצים את הבצל דק ומטגנים בסיר עם מעט שמן זית.
- כשהבצל מזהיב מוסיפים את המים, התימין והמלח ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את האורז ומבשלים תוך כדי ערבוב על אש בינונית במשך כ-15 דקות, עד שהאורז רך וסמיך כמו דייסה.
- מוסיפים את רוטב העגבניות וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד שהריזוטו אדום.
- מצננים את הריזוטו במקרר במשך כחצי שעה.
- לוקחים כף גדושה של ריזוטו ומשטחים על כף היד כמו פיתה קטנה. מניחים במרכז מעט מוצרלה (או כל גבינה שאתם אוהבים) ומקפלים את קצוות הריזוטו לכדור קטן בגודל של כדור פינג פונג.
- מצפים היטב בפירורי לחם ומטגנים בשמן קנולה עמוק ולוהט במשך כ-2 דקות עד שהארנצ’יני שחום.
- מעבירים מיד לקערת הגשה ואוכלים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
היי רותם!! ניתן להכין יום קודם ולטגן למחרת ?
אפשר להכין עד סעיף 6 (כולל) ואז לבצע את הסעיפים לאחר מכן ביום למחרת! עדכני איך יצא!
האם אפשר לשמור את זה במקרר יומיים ולחמם שוב לפני הגשה?
מומלץ שלא, הארנצ’יני הכי טעימים כשהם טריים מיד אחרי הטיגון