פסטרמה הודו ביתית של איילת הירשמן
תמיד רציתם להכין פסטרמה ביתית ולא ידעתם איך? אז קבלו מדריך, צעד אחד צעד, להכנת פסטרמה הודו ביתית משגעת בקלי קלות, שתשתלב מעולה בכריכים!
תמיד רציתם להכין פסטרמה ביתית ולא ידעתם איך? אז קבלו מדריך, צעד אחד צעד, להכנת פסטרמה הודו ביתית משגעת בקלי קלות, שתשתלב מעולה בכריכים!
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 458.3 קק״ל 458.3 קק״לפחמימות 99.8 גרם 99.8 גרםשומן 23.2 גרם 23.2 גרםנתרן 8205.6 מ״ג 8205.6 מ״גחלבון 14.0 גרם 14.0 גרםסיבים תזונתיים 14.4 גרם 14.4 גרםשומן רווי 13.5 גרם 13.5 גרםכולסטרול 12.0 מ״ג 12.0 מ״גסידן 75.8 מ״ג 75.8 מ״גברזל 13.0 מ״ג 13.0 מ״גאשלגן 704.9 מ״ג 704.9 מ״גאבץ 12.2 מ״ג 12.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל יום 1, שעה
-
קלוריות458
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 458.3 קק״ל 458.3 קק״לפחמימות 99.8 גרם 99.8 גרםשומן 23.2 גרם 23.2 גרםנתרן 8205.6 מ״ג 8205.6 מ״גחלבון 14.0 גרם 14.0 גרםסיבים תזונתיים 14.4 גרם 14.4 גרםשומן רווי 13.5 גרם 13.5 גרםכולסטרול 12.0 מ״ג 12.0 מ״גסידן 75.8 מ״ג 75.8 מ״גברזל 13.0 מ״ג 13.0 מ״גאשלגן 704.9 מ״ג 704.9 מ״גאבץ 12.2 מ״ג 12.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל יום 1, שעה | קלוריות 458 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
משרה
-
1/2 ק"ג חזה הודו נקבה (פרפר)נקי
-
2 שיני שוםקלופות
-
5 עלי סלרי
-
1 כף מלח גס
-
1 כף סוכר לבן
-
1 חופן פלפל אנגלי
-
חתוך לפרוסות
-
1 ליטר מים קרים
ציפוי
-
1 כף שמן זית
-
4 כפות סילאן
-
1 כף פפריקה מתוקהאו פפריקה מעושנת
-
1/2 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מכינים את המשרה: שמים בכלי (בעל שוליים גבוהים שיכיל בנוחות את חזה ההודו) את השום, הסלרי, גרגרי הפלפל והצ’ילי. מערבבים.
- מוסיפים את חזה ההודו, מוסיפים מים כך שיגיעו עד ס”מ מעל הנתח. מוסיפים את המלח והסוכר ומערבבים.
- מכסים בניילון נצמד ומאחסנים למשך 24 שעות.
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מכינים את הציפוי: מוציאים את הבשר מהמשרה. קושרים אות בחוט קשירה או מכסים ברשת.
- שמים בקערה את השמן, הדבש (או הסילאן) הפפריקה, הפלפל השחור והמלח. מורחים את הנתח בציפוי מכל צדדיו.
- צולים במשך 20 דקות בתנור, עד שהנתח מזהיב.
- מכבים את התנור ומשאירים את הנתח בתוכו, בלי לפתוח, 10 דקות נוספות.
- מוציאים את הנתח ומצננים מעט. פורסים דק.
- אפשר לשמור עד שבוע ימים, בקופסה אטומה במקרר.
אופן הכנה
- מכינים את המשרה: שמים בכלי (בעל שוליים גבוהים שיכיל בנוחות את חזה ההודו) את השום, הסלרי, גרגרי הפלפל והצ’ילי. מערבבים.
- מוסיפים את חזה ההודו, מוסיפים מים כך שיגיעו עד ס”מ מעל הנתח. מוסיפים את המלח והסוכר ומערבבים.
- מכסים בניילון נצמד ומאחסנים למשך 24 שעות.
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מכינים את הציפוי: מוציאים את הבשר מהמשרה. קושרים אות בחוט קשירה או מכסים ברשת.
- שמים בקערה את השמן, הדבש (או הסילאן) הפפריקה, הפלפל השחור והמלח. מורחים את הנתח בציפוי מכל צדדיו.
- צולים במשך 20 דקות בתנור, עד שהנתח מזהיב.
- מכבים את התנור ומשאירים את הנתח בתוכו, בלי לפתוח, 10 דקות נוספות.
- מוציאים את הנתח ומצננים מעט. פורסים דק.
- אפשר לשמור עד שבוע ימים, בקופסה אטומה במקרר.
עוד מתכונים של פסטרמה ביתית שאתם חייבים להכין:
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
שאלה, האם לאחסן את המרינדה עם החזה במקרר או סתם במטבח למשך 24 שעות?
היי יוליה! בהחלט במקרר, שם הטמפרטורה נמוכה ויציבה ואין חשש לקלקול הבשר. בהצלחה!
מעולה
תודה רבה