רול דפי אורז עם דג נא, ירקות ופירות טריים
שילוב של מנגו, אבוקדו וסלמון במרינדה בתוך רול מדפי אורז- מעדן אסייתי עם טעם נפלא. רק טובלים ברוטב המיוחד וכבר מרגישים על חוף טרופי
שילוב של מנגו, אבוקדו וסלמון במרינדה בתוך רול מדפי אורז- מעדן אסייתי עם טעם נפלא. רק טובלים ברוטב המיוחד וכבר מרגישים על חוף טרופי
- שירי עמית
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 716.2 קק״ל 7162.4 קק״לפחמימות 653.9 גרם 6538.8 גרםשומן 656.8 גרם 6567.6 גרםנתרן 733.0 מ״ג 7329.6 מ״גחלבון 660.2 גרם 6602.4 גרםסיבים תזונתיים 653.4 גרם 6533.9 גרםשומן רווי 653.8 גרם 6538.1 גרםכולסטרול 653.3 מ״ג 6532.6 מ״גסידן 657.0 מ״ג 6570.4 מ״גברזל 653.4 מ״ג 6534.3 מ״גאשלגן 703.7 מ״ג 7036.9 מ״גאבץ 653.4 מ״ג 6533.7 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות716
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 716.2 קק״ל 7162.4 קק״לפחמימות 653.9 גרם 6538.8 גרםשומן 656.8 גרם 6567.6 גרםנתרן 733.0 מ״ג 7329.6 מ״גחלבון 660.2 גרם 6602.4 גרםסיבים תזונתיים 653.4 גרם 6533.9 גרםשומן רווי 653.8 גרם 6538.1 גרםכולסטרול 653.3 מ״ג 6532.6 מ״גסידן 657.0 מ״ג 6570.4 מ״גברזל 653.4 מ״ג 6534.3 מ״גאשלגן 703.7 מ״ג 7036.9 מ״גאבץ 653.4 מ״ג 6533.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 716 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
300 גרם סלמון טריחתוך לקוביות דקות
-
טיפה ג’ינג’ר כבושמזרח מערב
-
1 מנגוחתוך לפרוסות מאורכות
-
1 אבוקדוחתוך לפרוסות מאורכות
-
חריף
-
1/2 חבילה אצות וואקמה מיובשותמזרח מערבמושרות לפי הוראות היצרן
מרינדה לדג
-
1 כפית חמאת בוטנים חלקה
-
4 כפות רוטב סויהמזרח מערברוטב סויה תמרי
-
1 כף שמן שומשוםמזרח מערב
רוטב
-
1/2 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
-
1/4 כוס רוטב סויהמזרח מערברוטב סויה תמרי
אופן הכנה
- מכינים את המרינדה לדג: מערבבים יחד את כל המצרכים ומשרים את קוביות הסלמון במשך 10 דקות לספיגת טעמים.
- פורסים את המלפפון לפרוסות דקות בעזרת קולפן.
- טובלים דף אורז בתבנית עם מים, עד למצב של ריכוך.
- פורסים דף אורז על גבי נייר אפייה ומניחים מעט מכל מרכיב בשליש הדף הקרוב אליכם: מלפפון, אבוקדו, מנגו, סלמון מהמרינדה, ג’ינג’ר לפי הטעם, צ’ילי חריף לפי הטעם ואצות מוכנות לאחר השרייה.
- מקפלים את הקצוות של דף האורז על המילוי מכל צד ומגלגלים לרול.
- מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל המצרכים.
- טובלים את הרול ברוטב ואוכלים.
אופן הכנה
- מכינים את המרינדה לדג: מערבבים יחד את כל המצרכים ומשרים את קוביות הסלמון במשך 10 דקות לספיגת טעמים.
- פורסים את המלפפון לפרוסות דקות בעזרת קולפן.
- טובלים דף אורז בתבנית עם מים, עד למצב של ריכוך.
- פורסים דף אורז על גבי נייר אפייה ומניחים מעט מכל מרכיב בשליש הדף הקרוב אליכם: מלפפון, אבוקדו, מנגו, סלמון מהמרינדה, ג’ינג’ר לפי הטעם, צ’ילי חריף לפי הטעם ואצות מוכנות לאחר השרייה.
- מקפלים את הקצוות של דף האורז על המילוי מכל צד ומגלגלים לרול.
- מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל המצרכים.
- טובלים את הרול ברוטב ואוכלים.
בשיתוף עם מזרח מערב
עוד מתכונים שאתם חייבים להכין:
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
וואו .. פעם ראשונה שרואה פירות טריים ברול