הכי טעים שיש! שווארמה פרגית עסיסית בקלי קלות בתנור
שווארמה פרגיות מדהימה שמכינים בתבנית קוגלהוף ופורסים מול עיני האורחים. הגישו אותה עם חצאי פיתות, טחינה, סלט ירקות, בצל ופטרוזיליה, עמבה וצ'יפס
שווארמה פרגיות מדהימה שמכינים בתבנית קוגלהוף ופורסים מול עיני האורחים. הגישו אותה עם חצאי פיתות, טחינה, סלט ירקות, בצל ופטרוזיליה, עמבה וצ'יפס
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 93.9 קק״ל 563.7 קק״לפחמימות 4.4 גרם 26.2 גרםשומן 8.8 גרם 52.7 גרםנתרן 1494.6 מ״ג 8967.3 מ״גחלבון 0.5 גרם 3.1 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.3 גרםשומן רווי 0.7 גרם 3.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.1 מ״ג 0.3 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות94
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 93.9 קק״ל 563.7 קק״לפחמימות 4.4 גרם 26.2 גרםשומן 8.8 גרם 52.7 גרםנתרן 1494.6 מ״ג 8967.3 מ״גחלבון 0.5 גרם 3.1 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.3 גרםשומן רווי 0.7 גרם 3.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.1 מ״ג 0.3 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 94 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 חבילות שווארמה פרגית
-
2 כפות קורנפלור
-
1 כף מלח דק
-
2 כפות תבלין שווארמה
-
3 כפות פפריקה מתוקה
-
5 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- מערבבים את המלח, הקורנפלור, תבלין השווארמה והפפריקה יחד עם השמן בקערה רחבה.
- מכניסים את נתחי הפרגית לתוך התערובת ומערבבים כך שכל החלקים יצופו היטב.
- משמנים בכמה לחיצות של תרסיס שמן תבנית קוגלהוף חד פעמית (התבנית עם החור באמצע).
- מסדרים את הנתחים בשכבות צפופות בתבנית ובעזרת הידיים דוחסים אותם.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות בתוכנית טורבו במשך כ-40 דקות.
- מוציאים מהתנור. נותנים לתבנית לנוח עשר דקות ואז הופכים על צלחת הגשה ומחלצים את השווארמה.
- חותכים לאורך לנתחים הכי דקים שאתם יכולים.
- מגישים עם פיתה, טחינה, עמבה, בצל ופטרוזיליה.
אופן הכנה
- מערבבים את המלח, הקורנפלור, תבלין השווארמה והפפריקה יחד עם השמן בקערה רחבה.
- מכניסים את נתחי הפרגית לתוך התערובת ומערבבים כך שכל החלקים יצופו היטב.
- משמנים בכמה לחיצות של תרסיס שמן תבנית קוגלהוף חד פעמית (התבנית עם החור באמצע).
- מסדרים את הנתחים בשכבות צפופות בתבנית ובעזרת הידיים דוחסים אותם.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות בתוכנית טורבו במשך כ-40 דקות.
- מוציאים מהתנור. נותנים לתבנית לנוח עשר דקות ואז הופכים על צלחת הגשה ומחלצים את השווארמה.
- חותכים לאורך לנתחים הכי דקים שאתם יכולים.
- מגישים עם פיתה, טחינה, עמבה, בצל ופטרוזיליה.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן