מתפנקים ונהנים: קוקילידה צ’אנקי מאנקי ביתית
מתכון קל, מהיר ומתוק, לקינוח קוקילידה צ'אנקי מאנקי שמתאים לכל אירוע! עוגת גלידה קפואה וטעימה, עם בננה, שוקולד מריר ואגוזים
מתכון קל, מהיר ומתוק, לקינוח קוקילידה צ'אנקי מאנקי שמתאים לכל אירוע! עוגת גלידה קפואה וטעימה, עם בננה, שוקולד מריר ואגוזים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6745.2 קק״ל 6745.2 קק״לפחמימות 3672.3 גרם 3672.3 גרםשומן 3714.1 גרם 3714.1 גרםנתרן 3743.7 מ״ג 3743.7 מ״גחלבון 3497.7 גרם 3497.7 גרםסיבים תזונתיים 3472.2 גרם 3472.2 גרםשומן רווי 3608.4 גרם 3608.4 גרםכולסטרול 3519.2 מ״ג 3519.2 מ״גסידן 4068.5 מ״ג 4068.5 מ״גברזל 3470.1 מ״ג 3470.1 מ״גאשלגן 5124.7 מ״ג 5124.7 מ״גאבץ 3465.5 מ״ג 3465.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל 6 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות6745
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6745.2 קק״ל 6745.2 קק״לפחמימות 3672.3 גרם 3672.3 גרםשומן 3714.1 גרם 3714.1 גרםנתרן 3743.7 מ״ג 3743.7 מ״גחלבון 3497.7 גרם 3497.7 גרםסיבים תזונתיים 3472.2 גרם 3472.2 גרםשומן רווי 3608.4 גרם 3608.4 גרםכולסטרול 3519.2 מ״ג 3519.2 מ״גסידן 4068.5 מ״ג 4068.5 מ״גברזל 3470.1 מ״ג 3470.1 מ״גאשלגן 5124.7 מ״ג 5124.7 מ״גאבץ 3465.5 מ״ג 3465.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 6745 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
500מ"ל או 2 מיכלים שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
160מ"ל או 2/3 כוס חלב מרוכז
-
4 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 בננהבשלה ומעוכה
תוספות
-
1 בננהחתוכה לקוביות קטנות
-
150 גרם שוקולד מרירקצוץ גס או שוקולד צ'יפס
-
1/2 כוס אגוזי מלךקצוצים גס
אפייה
-
1 חבילה תבנית אינגליש קייק
-
1 חבילה נייר אפייה מלבני לאינגליש קייק
אופן הכנה
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- בקערת מיקסר עם וו בלון, מקציפים את השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג, עד לקבלת קצפת יציבה.
- מוסיפים גם את החלב המרוכז והבננה. ממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת קרמית אחידה וסמיכה.
- מקפלים פנימה את יתר התוספות.
- מניחים בתחתית התבנית 4 עוגיות פתיבר.
- יוצקים מעל העוגיות את מסת הגלידה שהכנו ומיישרים.
- מכסים את מסת הגלידה ב-4 עוגיות נוספות.
- עוטפים את העוגה בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך 6 שעות לפחות (עדיף ללילה שלם).
- מוציאים את העוגה מהתבנית וחותכים אותה לקוקילידות אישיות. את החיתוך מבצעים באזור התפר שבין העוגיות.
- מגישים מיד לאחר שמסיימים לחתוך.
אופן הכנה
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- בקערת מיקסר עם וו בלון, מקציפים את השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג, עד לקבלת קצפת יציבה.
- מוסיפים גם את החלב המרוכז והבננה. ממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת קרמית אחידה וסמיכה.
- מקפלים פנימה את יתר התוספות.
- מניחים בתחתית התבנית 4 עוגיות פתיבר.
- יוצקים מעל העוגיות את מסת הגלידה שהכנו ומיישרים.
- מכסים את מסת הגלידה ב-4 עוגיות נוספות.
- עוטפים את העוגה בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך 6 שעות לפחות (עדיף ללילה שלם).
- מוציאים את העוגה מהתבנית וחותכים אותה לקוקילידות אישיות. את החיתוך מבצעים באזור התפר שבין העוגיות.
- מגישים מיד לאחר שמסיימים לחתוך.
בשיתוף עם "הנמל"
לעוד מתכונים:
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
הכנתי ויצא מאוד טעים .. הנכדים מאוד אהבו
וואו אני הולכת להכין
ספרי לנו איך יצא!