טארט שוקולד מושלם של הקונדיטור דודו אוטמזגין

דודו אוטמזגין חולק את כל הסודות להכנת טארט שוקולד מושלם שאי אפשר לטעות איתו. קל להכנה, מרשים ועם טעם אלוהי. ממש כמו בקונדיטוריה!
דודו אוטמזגין חולק את כל הסודות להכנת טארט שוקולד מושלם שאי אפשר לטעות איתו. קל להכנה, מרשים ועם טעם אלוהי. ממש כמו בקונדיטוריה!
  • דודו אוטמזגין
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-57 דק׳
  • קלוריות
    5820
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5820.0 קק״ל 5820.0 קק״ל
    פחמימות 391.8 גרם 391.8 גרם
    שומן 409.7 גרם 409.7 גרם
    נתרן 885.4 מ״ג 885.4 מ״ג
    חלבון 92.3 גרם 92.3 גרם
    סיבים תזונתיים 33.0 גרם 33.0 גרם
    שומן רווי 182.0 גרם 182.0 גרם
    כולסטרול 2123.2 מ״ג 2123.2 מ״ג
    סידן 512.0 מ״ג 512.0 מ״ג
    ברזל 28.5 מ״ג 28.5 מ״ג
    אשלגן 2458.6 מ״ג 2458.6 מ״ג
    אבץ 16.4 מ״ג 16.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-57 דק׳
  • קלוריות
    5820
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5820.0 קק״ל 5820.0 קק״ל
    פחמימות 391.8 גרם 391.8 גרם
    שומן 409.7 גרם 409.7 גרם
    נתרן 885.4 מ״ג 885.4 מ״ג
    חלבון 92.3 גרם 92.3 גרם
    סיבים תזונתיים 33.0 גרם 33.0 גרם
    שומן רווי 182.0 גרם 182.0 גרם
    כולסטרול 2123.2 מ״ג 2123.2 מ״ג
    סידן 512.0 מ״ג 512.0 מ״ג
    ברזל 28.5 מ״ג 28.5 מ״ג
    אשלגן 2458.6 מ״ג 2458.6 מ״ג
    אבץ 16.4 מ״ג 16.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
דודו אוטמזגין
X

15 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה ואת אבקת הסוכר במהירות נמוכה.
  2. מוסיפים בהדרגה את הביצים, את המלח ואת תוכן מקל הווניל.
  3. מנקים את דפנות המיקסר בעזרת לקקן, מוסיפים את הקמח ומערבלים לבצק אחיד. 
  4. עוטפים בניילון נצמד ומשהים במקרר למשך שעתיים לפחות. 
  5. מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח, לעלה בעובי 2 מ”מ.
  6. משמנים את התבנית בתרסיס שמן ומניחים בה את הבצק, מהדקים לדפנות ומסירים את השאריות.
  7. משהים במקפיא כשעתיים עד שהבצק מתייצב.
  8. ממלאים את התבנית עם הבצק באבקת שקדים, רק כדי שתשמור על אפייה אחידה.
  9. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, במשך 20 דקות.
  10. מכינים את המילוי: ממיסים את החמאה והשוקולד על גבי בן מארי.
  11. מקציפים במיקסר את הביצים, החלמונים, הסוכר והמלח לקצף תפוח ובהיר.
  12. מוסיפים את תערובת השוקולד לקצף בתנועות קיפול.
  13. יוצקים את התערובת על התחתית האפויה ואופים במשך 20 דקות נוספות בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות. מצננים לטמפרטורת החדר.
  14. מכינים את הציפוי: מביאים את השמנת המתוקה לסף רתיחה בסיר קטן, מסירים מהאש ומכניסים את השוקולד. מערבבים לתערובת חלקה ללא גושים.
  15. יוצקים את הציפוי על הטארט בצורה אחידה ומכניסים לקירור למשך שעה.

    טארט שוקולד דודו אוטמזגין77789789
    טארט שוקולד מושלם של המאסטר דודו אוטמזגין

הערות

  •  אל תוותרו על קירור הבצק לפני האפייה, זה שומר על צורת הדפנות באפייה. בנוסף - את אבקת השקדים האפויה אפשר להסיר בסוף האפייה ולהכין קרם שקדים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארט שוקולד מושלם של הקונדיטור דודו אוטמזגין

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות