סלמון בטריאקי: לתקתק ארוחה עם מנת חלבון

סלמון בטריאקי הוא אופציה נהדרת לגיוון במנת חלבון. הסלמון עשיר באומגה 3, עדין בטעמו ונחשב לדג בריא ומומלץ. תתפלאו לגלות איך הקטנטנים אוהבים דגים!
סלמון בטריאקי הוא אופציה נהדרת לגיוון במנת חלבון. הסלמון עשיר באומגה 3, עדין בטעמו ונחשב לדג בריא ומומלץ. תתפלאו לגלות איך הקטנטנים אוהבים דגים!
  • יעל רחמנוב
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    148
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 147.8 קק״ל 295.5 קק״ל
    פחמימות 27.4 גרם 54.8 גרם
    שומן 4.1 גרם 8.3 גרם
    נתרן 41.2 מ״ג 82.4 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 1.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 1.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 25.7 מ״ג 51.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 283.7 מ״ג 567.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    148
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 147.8 קק״ל 295.5 קק״ל
    פחמימות 27.4 גרם 54.8 גרם
    שומן 4.1 גרם 8.3 גרם
    נתרן 41.2 מ״ג 82.4 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 1.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 1.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 25.7 מ״ג 51.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 283.7 מ״ג 567.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
יעל רחמנוב
X

10 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב טריאקי


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה, טועמים ומתקנים את התיבול. אם מעוניינים להמתיק - מוסיפים סילאן.
  3. פורשים נייר אפייה על התבנית ומניחים עליו את נתחי הסלמון.סלמון בטריאקי2
  4. שופכים את הרוטב על הסלמון.
  5. אופים בתנור במשך כ-15 דקות.

    סלמון בטריאקי1
    סלמון בטריאקי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

הערות

  • כדי להקל על האכילה ניתן לפורר את הסלמון ולערבב עם מעט אורז לבן וחתיכות אבוקדו.

tip

טיפ מקרר Hisense

טיפ לשימוש בדג טרי או קפוא היות ודגים רגישים לקלקול, ניתן לשמור אותם טרם השימוש בתוך המקרר באזור הכי קר, "מגירת אפס" במקרר המיועדת לשני המצבים של הדג

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון בטריאקי: לתקתק ארוחה עם מנת חלבון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ורד, את רוטב הטריאקי אתם מכינים בעצמם! ראי את מצרכי הרוטב של הסלמון – זהו רוטב הטריאקי

קטגוריות

אביזרים

טכניקות