בון אפטיט: קרולר סופגנייה בגרסה צרפתית
עדי קלינגהופר מכינה לנו קרולר, סופגניות צרפתיות נפלאות עשויות בצק פחזניות. מתכון עם אזהרה: אחרי שתטעמו קרולר, יש סיכוי שלא לא תרצו לטעום יותר סופגנייה קלאסית!
עדי קלינגהופר מכינה לנו קרולר, סופגניות צרפתיות נפלאות עשויות בצק פחזניות. מתכון עם אזהרה: אחרי שתטעמו קרולר, יש סיכוי שלא לא תרצו לטעום יותר סופגנייה קלאסית!
- עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 131.6 קק״ל 2105.3 קק״לפחמימות 11.4 גרם 183.2 גרםשומן 8.1 גרם 130.0 גרםנתרן 53.1 מ״ג 849.3 מ״גחלבון 3.6 גרם 58.1 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרםשומן רווי 4.3 גרם 69.1 גרםכולסטרול 90.0 מ״ג 1439.2 מ״גסידן 19.2 מ״ג 306.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 42.6 מ״ג 682.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-35 דק׳
-
קלוריות132
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 131.6 קק״ל 2105.3 קק״לפחמימות 11.4 גרם 183.2 גרםשומן 8.1 גרם 130.0 גרםנתרן 53.1 מ״ג 849.3 מ״גחלבון 3.6 גרם 58.1 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרםשומן רווי 4.3 גרם 69.1 גרםכולסטרול 90.0 מ״ג 1439.2 מ״גסידן 19.2 מ״ג 306.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 42.6 מ״ג 682.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-35 דק׳ | קלוריות 132 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
ציפוי
-
1/3 כוס סוכר לבן
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מכניסים לקלחת את החלב, המים, החמאה, הסוכר והמלח. מביאים לרתיחה ומערבבים עד המסה מלאה של החמאה.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עד לקבלת בצק, מורידים את הקלחת מהגז ומעבירים את הבצק לקערת המיקסר.
- מחברים וו גיטרה ומתחילים לערבב על מהירות איטית במשך כ- 15 דקות עד שהבצק מתקרר לחלוטין.
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב מתמיד, עד לקבלת בצק אחיד.
- מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר ומכניסים לקירור במשך 60 דקות.
- לאחר הקירור מזלפים צורת טבעות גדולות מעל ריבועי סנו סושי - נייר אפייה טבעי.
- בסיר רחב מחממים שמן לטיגון. כשהשמן חם מכניסים את ריבועי נייר האפייה עם הבצק ומטגנים עד להזהבה מכל צד.
- לאחר מכן מוציאים מהשמן, מעבירים אל קערת הסוכר ומצפים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מכניסים לקלחת את החלב, המים, החמאה, הסוכר והמלח. מביאים לרתיחה ומערבבים עד המסה מלאה של החמאה.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עד לקבלת בצק, מורידים את הקלחת מהגז ומעבירים את הבצק לקערת המיקסר.
- מחברים וו גיטרה ומתחילים לערבב על מהירות איטית במשך כ- 15 דקות עד שהבצק מתקרר לחלוטין.
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב מתמיד, עד לקבלת בצק אחיד.
- מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר ומכניסים לקירור במשך 60 דקות.
- לאחר הקירור מזלפים צורת טבעות גדולות מעל ריבועי סנו סושי - נייר אפייה טבעי.
- בסיר רחב מחממים שמן לטיגון. כשהשמן חם מכניסים את ריבועי נייר האפייה עם הבצק ומטגנים עד להזהבה מכל צד.
- לאחר מכן מוציאים מהשמן, מעבירים אל קערת הסוכר ומצפים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
המתכון נראה נפלא. מה זה ריבועי נייר אפיה? למה צריך לטגן עם הנייר-מה זה נותן?
גוזרים את נייר האפייה לריבועים בגודל הסופגנייה. הטיגון עם נייר האפייה משאיר את הצורה היפה של הסופגנייה במשך הטיגון. אפשר כמובן לטגן גם רגיל ללא נייר האפייה.
תודה