-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 389.7 קק״ל 1558.8 קק״לפחמימות 26.2 גרם 104.9 גרםשומן 28.0 גרם 112.1 גרםנתרן 223.2 מ״ג 892.8 מ״גחלבון 5.1 גרם 20.3 גרםסיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.3 גרםשומן רווי 7.3 גרם 29.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 72.5 מ״ג 290.1 מ״גברזל 2.1 מ״ג 8.2 מ״גאשלגן 723.4 מ״ג 2893.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״גסגור
-
מרכיבים24
-
הכנה 5 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות390
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 389.7 קק״ל 1558.8 קק״לפחמימות 26.2 גרם 104.9 גרםשומן 28.0 גרם 112.1 גרםנתרן 223.2 מ״ג 892.8 מ״גחלבון 5.1 גרם 20.3 גרםסיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.3 גרםשומן רווי 7.3 גרם 29.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 72.5 מ״ג 290.1 מ״גברזל 2.1 מ״ג 8.2 מ״גאשלגן 723.4 מ״ג 2893.5 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 24 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 390 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 כפות שמן קנולה
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
1/4 כפית כורכום
-
קורט אגוז מוסקטמגורד
-
1 בצל בינוניקלוף וחתוך לרבעים
-
1/4 צרור כוסברה
-
1 גבעול עלי סלרי
-
1/2 כוס עדשים כתומות
-
1 גזר גדולקלוף וחתוך גס
-
200 גרם דלעתקלופה וחתוכה לקוביות
-
200 גרם דלוריותקלופה וחתוכה לקוביות
-
1 תפוח אדמה קטןקלוף וחתוך לקוביות
-
1 בטטה קטנהקלופה וחתוכה לקוביות
-
700 מ"ל מים
הסמכת המרק
-
100 מ"ל קרם קוקוס
עיטור
-
קורט שבבי צ’ילי יבש
-
חופן בצל ירוק
קרוטונים
אופן הכנה
- מכינים את המרק: ראשית, שמים בבלנדר הנינג’ה את השמן, הבצלים, התבלינים, הכוסברה, סלרי ועדשים כתומות.(ניתן לחתוך את כולם חיתוך גס והנינג’ה כבר יעשה את השאר בתחילת פעולת הצריבה).
- שנית, סוגרים את הבלנדר ולוחצים על הכפתור SAUTE שמשמש לצריבה וקיצוץ מהיר ועדין ב-3 פעימות.
- לאחר מכן הבלנדר יבצע חימום למשך 5 דקות (ממש כפי שהיינו צורבים במחבת/סיר).
- מוסיפים לבלנדר הנינג’ה את הירקות חתוכים גס: הגזר, דלעת, דלורית, תפוח אדמה ובטטה.
- סוגרים את הבלנדר ובוחרים בתוכנית SMOOTH SOUP, הבלנדר יבצע חימום מקדים עד שמגיע לרתיחה, יערבב ויבשל את המרק ולבסוף ירסק למרק חלק, במשך 30 דקות.
- בסיום, מוסיפים את קרם הקוקוס להסמכה וניתן לתקן תיבול, מלח ופלפל, ניתן לערבב למס’ שניות בודדות ב-PULSE ויש לנו מרק מושלם ב-35 דק’ בנינג’ה ובלי ללכלך אף כלי נוסף.
- מכינים את הקרוטונים: חלה יבשה שנשארה משבת או כל לחם שעבר זמנו. חותכים לקוביות, מתבלים בשמן זית, מלח, שום גבישי/2 שיניי שום טריות ועשבי תיבול יבשים (אורגנו, בזיליקום, פטרוזיליה).
- מערבבים היטב ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך כרבע שעה או עד הזהבה קלה. מצננים. ניתן לשמור במקרר בקופסא אטומה.
- מרכיבים את המנה: מגישים 2 מצקות מרק חם בקערה, מעל קרוטונים, כמה שאוהבים, ניתן לזלף מעט שמן זית וכפית שמנת חמוצה למי שאוהב.
אופן הכנה
- מכינים את המרק: ראשית, שמים בבלנדר הנינג’ה את השמן, הבצלים, התבלינים, הכוסברה, סלרי ועדשים כתומות.(ניתן לחתוך את כולם חיתוך גס והנינג’ה כבר יעשה את השאר בתחילת פעולת הצריבה).
- שנית, סוגרים את הבלנדר ולוחצים על הכפתור SAUTE שמשמש לצריבה וקיצוץ מהיר ועדין ב-3 פעימות.
- לאחר מכן הבלנדר יבצע חימום למשך 5 דקות (ממש כפי שהיינו צורבים במחבת/סיר).
- מוסיפים לבלנדר הנינג’ה את הירקות חתוכים גס: הגזר, דלעת, דלורית, תפוח אדמה ובטטה.
- סוגרים את הבלנדר ובוחרים בתוכנית SMOOTH SOUP, הבלנדר יבצע חימום מקדים עד שמגיע לרתיחה, יערבב ויבשל את המרק ולבסוף ירסק למרק חלק, במשך 30 דקות.
- בסיום, מוסיפים את קרם הקוקוס להסמכה וניתן לתקן תיבול, מלח ופלפל, ניתן לערבב למס’ שניות בודדות ב-PULSE ויש לנו מרק מושלם ב-35 דק’ בנינג’ה ובלי ללכלך אף כלי נוסף.
- מכינים את הקרוטונים: חלה יבשה שנשארה משבת או כל לחם שעבר זמנו. חותכים לקוביות, מתבלים בשמן זית, מלח, שום גבישי/2 שיניי שום טריות ועשבי תיבול יבשים (אורגנו, בזיליקום, פטרוזיליה).
- מערבבים היטב ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך כרבע שעה או עד הזהבה קלה. מצננים. ניתן לשמור במקרר בקופסא אטומה.
- מרכיבים את המנה: מגישים 2 מצקות מרק חם בקערה, מעל קרוטונים, כמה שאוהבים, ניתן לזלף מעט שמן זית וכפית שמנת חמוצה למי שאוהב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן