< רקע נינג'ה

מרק כתום סמיך עם קרוטונים לחורף קר

מרק מושלם לימים הקרים - מרק כתום חורפי, קטיפתי וסמיך מוגש עם מעט צ'ילי גרוס ובצל ירוק בליווי קרוטונים בהכנה ביתית
מרק מושלם לימים הקרים - מרק כתום חורפי, קטיפתי וסמיך מוגש עם מעט צ'ילי גרוס ובצל ירוק בליווי קרוטונים בהכנה ביתית
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    390
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 389.7 קק״ל 1558.8 קק״ל
    פחמימות 26.2 גרם 104.9 גרם
    שומן 28.0 גרם 112.1 גרם
    נתרן 223.2 מ״ג 892.8 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 20.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.3 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 29.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 72.5 מ״ג 290.1 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 723.4 מ״ג 2893.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    390
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 389.7 קק״ל 1558.8 קק״ל
    פחמימות 26.2 גרם 104.9 גרם
    שומן 28.0 גרם 112.1 גרם
    נתרן 223.2 מ״ג 892.8 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 20.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 26.3 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 29.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 72.5 מ״ג 290.1 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 723.4 מ״ג 2893.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הסמכת המרק

קרוטונים


אופן הכנה

  1. מכינים את המרק: ראשית, שמים בבלנדר הנינג’ה את השמן, הבצלים, התבלינים, הכוסברה, סלרי ועדשים כתומות.(ניתן לחתוך את כולם חיתוך גס והנינג’ה כבר יעשה את השאר בתחילת פעולת הצריבה).
  2. שנית, סוגרים את הבלנדר ולוחצים על הכפתור SAUTE שמשמש לצריבה וקיצוץ מהיר ועדין ב-3 פעימות.
  3. לאחר מכן הבלנדר יבצע חימום למשך 5 דקות (ממש כפי שהיינו צורבים במחבת/סיר).
  4. מוסיפים לבלנדר הנינג’ה את הירקות חתוכים גס: הגזר, דלעת, דלורית, תפוח אדמה ובטטה.
  5. סוגרים את הבלנדר ובוחרים בתוכנית SMOOTH SOUP, הבלנדר יבצע חימום מקדים עד שמגיע לרתיחה, יערבב ויבשל את המרק ולבסוף ירסק למרק חלק, במשך 30 דקות.
  6. בסיום, מוסיפים את קרם הקוקוס להסמכה וניתן לתקן תיבול, מלח ופלפל, ניתן לערבב למס’ שניות בודדות ב-PULSE ויש לנו מרק מושלם ב-35 דק’ בנינג’ה ובלי ללכלך אף כלי נוסף.
  7. מכינים את הקרוטונים: חלה יבשה שנשארה משבת או כל לחם שעבר זמנו. חותכים לקוביות, מתבלים בשמן זית, מלח, שום גבישי/2 שיניי שום טריות ועשבי תיבול יבשים (אורגנו, בזיליקום, פטרוזיליה).
  8. מערבבים היטב ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך כרבע שעה או עד הזהבה קלה. מצננים. ניתן לשמור במקרר בקופסא אטומה.
  9. מרכיבים את המנה: מגישים 2 מצקות מרק חם בקערה, מעל קרוטונים, כמה שאוהבים, ניתן לזלף מעט שמן זית וכפית שמנת חמוצה למי שאוהב.
מרק כתום וקרוטונים
מרק כתום עם קרוטונים. צילום: ענת אלישע

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק כתום סמיך עם קרוטונים לחורף קר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות