מחבת פסים

חזה עוף במרינדת חרדל וסילאן

חזה עוף במרינדה של חרדל וסילאן של יונית צוקרמן

חזה עוף במרינדה מושלמת עם חרדל, סילאן, צ'ילי ושום שתהפוך את הארוחה לטעימה במיוחד ובקלי קלות. מנת חלבון בריאה ומשביעה
עראייס - פיתה צלויה במילוי בשר טחון וצנוברים. Nimrod_Genisher_0240
7:02

העראייס של אהרוני – פיתה צלויה במילוי בשר טחון וצנוברים

פיתות צלויות במילוי בשר עסיסי עם צנוברים ועשבי תיבול שמכינים במהירות – אהרוני מלמד אתכם איך להכין עראייס, המנה שתשדרג כל מנגל
עראייס כרובית. צילום: אלכס ולינוי

עראייס כרובית – הפיתה הכי טובה שתכינו לעצמכם!

השחקן המוביל במגרש האוכל המהיר בשנים האחרונות הוא כמובן העראייס! אלכס ולינוי מכינים את הגרסה שלהם לעראייס טבעוני מכרובית, מי צריך בשר או חלב כשיש את זה?!
אמפנדס ארגנטינאי במילוי אסאדו
12:27

איך מכינים אמפנדס ארגנטינאיים אמיתיים

דניאל רגבי הרחיק לשוק מחנה יהודה כדי ללמוד איך להכין אמפנדס ארגנטינאיים אמיתיים משגעים במילוי בשר אסאדו שמוגשים לצד מטבל צ'ימיצ'ורי. כך תכינו את הגרסה הביתית למאפה המוכר והאהוב מדרום אמריקה
קבבוני ברמונדי. צילום: עמית טרפוצ'ניק
2:37

קבבוני ברמונדי של אבי אבני “שירת הדגים”

אבי אבני מ"שירת הדגים" מגלה לנו את המתכון שלו לקבבוני ברמונדי עסיסיים, שמכינים על מחבת פסים בכמה דקות! מומלץ להגיש עם טחינה טובה וסלט ירקות טרי
סלמון בזיגוג. צילום: נמרוד גנישר
8:13

ארוחה של מלכה – סלמון בזיגוג חרדל עם שעועית ירוקה ועגבניות שרי

לתמרה אהרוני יש את ההצעה המושלמת עבורכם לארוחת צהרים או ערב – סלמון בזיגוג חרדל עם תוספת נפלאה של שעועית ירוקה ועגבניות שרי
המבורגר חומוס ועדשים

מי צריך בשר? המבורגר חומוס אפוי

המבורגר טבעוני וטעים שמכינים בקלות בתנור! קציצות המבורגר עשויות מגרגירי חומוס מבושל, עדשים וטופו, רכות מבפנים ופריכות מבחוץ - התחליף המושלם להמבורגר בשרי
חזה עוף צלוי עם אפרסקים

אפרסק+חזה עוף = LOVE! חזה עוף צלוי עם אפרסקים

ארוחה חמה ומזינה בטעמים וצבעים משגעים של קיץ! חזות עוף שלמים צרובים קלות במחבת, ברוטב מתקתק מדבש, סויה, שום ואפרסקים, שנאפים בתנור עם בצל ועגבניות שרי
לחמניות במילוי עוף מפורק ברוטב ברביקיו. צילום: נמרוד סונדרס
0:55

לחמניות במילוי עוף מפורק ברוטב ברביקיו

ארוחה שלמה בלחמניית המבורגר – לחמניות במילוי עוף מפורק ברוטב ברביקיו משגע, בתוספת בצל סגול ופלפל חלפיניו. והטריק? משתמשים ברוטב ברביקיו מוכן וחוסכים זמן
אראפס

אראפס: פיתה ונצואלית מ-4 מרכיבים בלבד ששגעה את שוק הכרמל

לפני כמה חודשים כל הארץ דיברה על ארפאס, אוכל רחוב מונצואלה שהוא כמו פיתה ללא גלוטן מקמח תירס, שמכינים במחבת לוהטת וממלאים במה שרוצים. 4 מרכיבים ואתם מאוהבים
הפרגית של יונית. צילום: יונית צוקרמן

הפרגית של יונית: פרגיות בנענע, צ’ילי וטריאקי

10 דקות עבודה, חצי שעה מנוחה ועוד כמה דקות של צלייה. זה כל מה שצריך כדי להכין את הפרגית של יונית! פרגיות במרינדה נהדרת שעושה את כל ההבדל
קבב ביתי
0:59

יונית צוקרמן עושה על האש – קבב ביתי בקלי קלות

כבר לא צריך לקנות! ממש קל להכין קבב ביתי לגמרי לבד, בלי חומרים משמרים ותוספות. המנה המושלמת למנגל של סוף השבוע עם פיתה, טחינה וסלט ירקות
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים