מערוך

ורניקי מבצק תפוחי אדמה במילוי אוכמניות. צילום: חיים יוסף
סבינה מבשלת

ורניקי מבצק תפוחי אדמה במילוי אוכמניות

חולמים על יערות מכושפים שבליבם נהרות וטירות קסומות? סבינה ולדמן לא צריכה לחלום ונזכרת בקטיף פירות יער בילדותה עם ורניקי מבצק תפוחי אדמה במילוי אוכמניות
סטיקי באנז - שושני שמרים ברוטב טופי של תמרה אהרוני
מושלם לאירוח
6:33

סטיקי באנז – שושני שמרים ברוטב טופי של תמרה אהרוני

קבלו את המאפה המושלם לשישי אחר הצהריים או שבת בבוקר - סטיקי באנז, שושני שמרים ברוטב טופי דביק ומתוק שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול
עוגיות פרח ריבה

עוגיות פרח ריבה

בת חן דיאמנט מכינה עוגיות קלאסיות פריכות וטעימות שתמיד כיף שיש בצנצנת העוגיות הביתית: עוגיות פרח ריבה. הבונוס - הן אפילו פרווה
טארט שקדים עם אוכמניות ותפוחים
טארט ארץ אהבתי

קחי לך תפוחים ושקדים – טארט שקדים עם אוכמניות ותפוחים

התמזל מזלה של שי אייזנר ויש לה מכר שמגדל שקדים. היא יצאה למטע לקטיף שקדים חדורת מוטיבציה וחזרה עם שלל רב איתו הכינה טארט שקדים עם אוכמניות ותפוחים
מאפי שמרים אישיים עם שוקולד ובננה

מאפי שמרים אישיים עם שוקולד ובננה

נטלי לוין מכינה מאפי שמרים אישיים עם שוקולד ובננה. מאפים יפהפיים עם שילוב טעמים מיוחד, מזוגגים בסירופ סוכר מבריק שמעניק להם מתיקות ולחות
עוגת שכבות אלפחורס

עוגת שכבות אלפחורס

למה להסתפק בעוגייה קטנה של אלפחורס אם אפשר לאכול עוגה שלמה שהיא כולה עוגת שכבות אלפחורס? תומר אומנסקי עם מתכון לעוגה יפהפייה וטעימה במיוחד
מגולגלות תמרים

מגולגלות תמרים

העוגייה שלא תצליחו להפסיק לזלול: עוגיות מגולגלות תמרים בניחוח קינמון שמכינים מבצק פריך וטעים במיוחד. הבונוס - הן אפילו פרווה
באנים במילוי שניצל טופו
חם מהתנור!

איך מכינים את הבאן המושלם – באנים במילוי שניצל טופו

תמיד רציתם לדעת כיצד להכין באן כמו במסעדות האסיאתיות? נטע לויה חקרה ומצאה את המתכון של הבאן המושלם עם כל הטיפים והטריקים. הפעם היא מגישה אותו במילוי שניצל טופו
פאי דבש מלוח
לא רק לראש השנה

פאי דבש מלוח

ליאור משיח מכינה מנת קינוח מיוחדת ולא שגרתית לראש השנה: פאי דבש מלוח. מלית רכה של דבש עם טוויסט מלוח על בסיס בצק פריך המתמוסס בפה
לחמניות זעפרן שבדיות. צילום: אפיק גבאי
5:45

לחמניות זעפרן שבדיות

לחמניות קטנות ומתקתקות מהמטבח השבדי. הזעפרן מוסיף להן ניחוח קסום של ארצות רחוקות והכי כיף לאכול אותן עם חמאה וריבה כשהן עדיין חמימות
לחם יוגורט יווני או שובר הקרח האידיאלי בכל ארוחה. צילום: שאטרסטוק

לחם יוגורט יווני או שובר הקרח האידיאלי בכל ארוחה

דפי קרמר מכינה את שובר הקרח המושלם לארוחות חברתיות: לחם יוגורט יווני. לחם רך וטעים שניתן לאפות בתנור או לטגן במחבת, כי אין כמו פחמימה טובה כדי לשבור את הקרח
ורניקס תפוחי אדמה עם זיכרונות וקצף ים. צילום: סבינה ולדמן

ורניקס תפוחי אדמה עם זיכרונות וקצף ים

סבינה ולדמן משחזרת את החורף במפרץ הבלטי בימי ילדותה ומכינה ורניקס תפוחי אדמה - כיסונים רכים ומופלאים במילוי תפוחי אדמה עם בצל מטוגן שטומנים בחובם זיכרונות
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים