בורגול

סלט בורגול עם אבטיח

סלט בורגול עם אבטיח

אבטיח וגבינה מלוחה עובדים מעולה את זה כבר כולנו יודעים, קבלו רעיון להכנת סלט בורגול קיצי וטעים עם אבטיח, פטה, בצל סגול ורוטב ויניגרט קלאסי שישדרג לכם את הקיץ
מקלובה בורגול פרווה

מקלובה בורגול פרווה

מקלובה בורגול פרווה, ללא בשר. תוספת מושלמת לשולחן השישי. בזכות נייר האפייה הירקות לא ידבקו לתחתית הסיר והצורה של המקלובה בוודאות תצליח ותצא מושלמת
שוק עוף ממולא בפיסטוק וקשיו עם בורגול2

שוק עוף ממולא בפיסטוק וקשיו עם בורגול

מנה חגיגית ומשפחתית: שוק עוף ממולא בפיסטוקים וקשיו. השוקיים מתבשלים על בורגול שסופג את טעמי העוף העשירים והופך את המנה לעסיסית וטעימה
סלט טאבולה אסייתי

סלט טאבולה מרענן בסגנון אסיאתי עם רוטב סויה ודבש

דרך חדשה ונהדרת לאכול את סלט הטאבולה שלכם! סלט טאבולה בסגנון אסיאתי עם רוטב סויה ודבש מעולה וקשיו שמגישים בעלי חסה!
אורז הפתעות

הפתעה! אורז הפתעות עם פרגיות, כבדים, לבבות ועשבי תיבול

ארוחה שלמה בסיר אחד שכל ביס הוא הפתעה! קבלו מתכון לאורז ובורגול עם פרגיות, כבדי עוף, לבבות והמון טעמים מעולים!
מרק עדשים, בורגול וכדורי בשר 1

מחמם את הלב והבטן: מרק עדשים עם בורגול וכדורי בשר

אין כמו מרק - בחורף או בקיץ! מרק עדשים מתובל ובריא עם הפתעות קטנות של כדורי בשר, בשילוב של בורגול, שמסמיך את המרק ותורם לתחושת השובע
עוגת עלי גפן3

רון יוחננוב מפתיע: אין אין חגיגה בלי עוגת עלי גפן!

במקום לעבוד קשה ולגלגל עלי גפן אחד אחד, קבלו עוגת עלי גפן יפהפייה, ולא פחות טעימה. הטעם החמצמץ של עלי הגפן בשילוב מושלם עם מילוי של בשר, צנוברים וחמוציות. יאמי!
מקלובה עוף ובורגול 1

מקלובה עוף ובורגול: המנה החגיגית מהמטבח הערבי עם טוויסט

מקלובה עוף ובורגול נפלאה וחגיגית. הבורגול מעניק למקלובה רכות ועדינות מלטפת, ויחד עם העוף הרך, כשהכל עטוף בחציל מטוגן, מתקבל מעדן!
קובה בורגול. צילום: יהודה עמר

קובה בורגול מושלם! וכל מילה נוספת מיותרת

יהודה עמר מכין קובה מטוגן מושלם הכי ביתי שיש! קובה מבצק בורגול, רסק עגבניות, פפריקה ואריסה, במילוי בשר צלעות טחון ושלל תבלינים. מנה נהדרת לארוחת ערב משפחתית
בצל ממולא צמחוני. צילום: אפיק גבאי
5:47

האוצרות הממולאים של רותם ליברזון – בצל ממולא צמחוני

בצלים ממולאים באורז, פריקה ובורגול, עם רוטב עגבניות חמוץ מתוק. בזכות בישול ארוך כל הלילה הם הופכים לרכים ונימוחים כמו שעוד לא יצא לכם לטעום