טימין יבש

שוקיים פריכות בתנור אובן 3

שוקיים פריכות ומטריפות שמכינים בכמה דקות!

שוקיים פריכות ומטריפות שמכינים בקלי קלות! שוקיים בציפוי פירורי לחם ותבלינים שמערבבים בקערה בצ'יק ושולחים לאפייה בתנור אובן נינג'ה
תפוחי אדמה אפויים. צילום: עדן טל
0:44

תפוחי אדמה אפויים קלים וטעימים!

אף פעם אין יותר מידי מתכונים לתפוחי אדמה אפויים! אנחנו מבטיחים לכם שאת המתכון הזה תאהבו במיוחד, רוטב משגע עם עשבי תיבול ותפוחי אדמה קריספיים!
פאי עגבניות שרי
0:40

סאמר פאי: פאי גבינות ועגבניות שרי קייצי

פאי עגבניות שרי וגבינות שאם מתעמקים בו קצת מבינים שהוא בעצם פיצה חגיגית! מבצק עשיר מטעמים ופשוט להכנה, ובמלית גבינות מלוחות ועגבניות שרי מתקתקות
עוף בסויה ודבש עם ירקות כתומים. צילום: רון יוחננוב

על הדבש ועל הכייפק – עוף בסויה ודבש עם ירקות כתומים

מנה חגיגית שתתאים לכם בול לשולחן החג! כרעי עוף מושרים במרינדה עשירה של סויה, צ'ילי, דבש, שום וג'ינג'ר, אפויים בתנור עם ירקות כתומים נימוחים ומתקתקים
פוקאצ'ה גרעינים מקמח מלא. צילום-נועם-פריסמן17

טעים ובריא – פוקאצ’ה גרעינים מקמח מלא

שי-לי ליפא מכינה גרסה קצת יותר בריאה של המאפה האיטלקי הכי טעים - פוקאצ'ה גרעינים מקמח מלא שאי אפשר להפסיק לאכול
ספיחה בשר. צילום: ליאור שרף

ליאור שרף מגשים לנו חלומות טעימים: ספיחה בשר בבית! כן!

ליאור שרף נפגש כל שבוע עם החברים למפגש בשרים ואתם מרוויחים! ספיחה בשר - מאפה מהמטבח הסורי של סירות בצק עם תערובת בשר טחון, פלפל חריף, שלל תבלינים וצנוברים
גאלט שמשכיח דאגות. צילום: אסי רוז

משכיח הדאגות של אסי: גלאט, מאפה עם מילוי מהמטבח הצרפתי

אסי רוז במתכון למאפה מהמטבח הצרפתי במילוי עגבניות שרי וזוקיני או במילוי אחר שאוהבים. הכנה משותפת זו דרך נהדרת להעביר זמן איכות משפחתי וגם להרוויח משהו לנשנש
קציצות טונה ברוטב עגבניות בפיתה. צילום: שני הלוי
1:49

אדוני הקציצות – קציצות טונה ברוטב עגבניות בפיתה

מי אמר שאוכל רחוב אפשר לאכול רק בחוץ? מאיר אדוני מכין קציצות טונה ברוטב עגבניות שמגישים בחצאי פיתה עם המון טחינה ירוקה שאפשר לאכול בעמידה
אנטיפסטי ירוקים

בואו נוסיף קצת צבע ליום הזה – אנטיפסטי ירוקים

רוצים להכניס קצת ירוקים לחיים ולא יודעים מאיפה להתחיל? מתכון פשוט וקל מאוד להכנה של אנטיפסטי ירוקים שמכינים בזריזות בתנור
עוף ג'מייקני צלוי
6:52

כרעי עוף צלויות בתערובת תבלינים ג’מייקנית

איילת הירשמן לוקחת אותנו לג'מייקה ומכינה כרעי עוף צלויות בתערובת תבלינים משגעת. והבונוס? המנה נטולת גלוטן ומתאימה לאירוח בחג הפסח
טוויל פרמזן

נשנושי פרמזן

רוצים להרגיש כמו שף במינימום מאמץ? תכינו נשנושי פרמזן: מאפה פריך וטעים, נהדר בפניי עצמו כחטיף מלוח או כתוספת מיוחדת למרק או לסלט. קל ומהיר הכנה
מרק בצל צרפתי

מרק בצל צרפתי במרקם קטיפתי

יש קלאסיקות שאף פעם לא נמאסות: מרק בצל צרפתי עם יין לבן ותיבול תימין ריחני. שי-לי ליפא מציגה את המתכון הכי קל ופשוט ולמרק המושלם הזה
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים