עלי סיגר

בוריק תפוחי אדמה3

בוריק תפוחי אדמה: קראנצ’י בפה וטעים בבטן

בוריק תפוחי אדמה הוא אחד המאכלים שמחפשים תירוץ כדי לאכול אותם. המאפה הפריך, המטוגן והמושחת הזה, מתאים מאוד לכל רגע ביום
פסטייה. צילום: אלון מסיקה

פסטייה: סיגרים במילוי פרגיות ופירות מיובשים ממטבחה של מירי כהן

הפסטייה היא אורחת קבועה בכל מטבח מרוקאי ואני אוהבת אותה עשירה ומתוקה, מלאה תוספות תבלינים. אין יותר מושלם מזה
בוריק בטעמים
5:34

כיסון מטוגן וממכר – בוריק בטעמים של יונית צוקרמן

יונית צוקרמן מגלה לנו את כל הסודות להכנת בוריק מושלם במילויים שונים, כזה שהוא פריך מבחוץ ורך ומנחם מבפנים. תתכוננו להתמכר
ביצה עלומה מטוגנת. צילום: שניר גוואטה
6:47

הברקה מתפצלחת: ביצה עלומה מטוגנת בציפוי שבבי בריק

מנה ראשונה מקורית ומרשימה - ביצה עלומה בציפוי שבבי בריק פריכים, ברוטב קרם קוקוס, תמהרינדי ומיץ ליים טרי ולמעלה בזיליקום תאילנדי, כוסברה, נענע ושאלוט קריספי
בריק - עלי סיגר במילוי תפו
2:14

מתכון לבריק של חן קורן – עלי סיגר מטוגנים במילוי ביצה רכה

רוצים ללמוד איך להכין בריק מושלם? חן קורן חולקת מתכון משפחתי למאפה הכי פריך וטעים. ויש גם וידאו עם כל שלבי ההכנה
אגרול בקר וירקות

אגרול בקר וירקות

בת-חן דיאמנט מלמדת להכין אגרול בקר וירקות כמו במסעדות. עם מלית עשירה של בשר טחון, ירקות ואטריות שעועית. מגישים עם רוטב צ׳ילי מתוק הישר מהמחבת
16:10

סיגרים ממולאים בשר עם טחינה חריפה

אבי לוי מכין מנה נהדרת לאירוח - סיגרים במילוי בשר אנטריקוט, שחומים ופריכים, עם טחינת פלפלים חריפה
18:12

סיגרים במילוי פיסטוק עם קרם ז’אבן

סיגרים במילוי פיסטוק הם קינוח אלג'יראי מתוק וקראנצ'י. מכינים קרם ז'אבן מתקתק לטבילה ונהנים ממנה אחרונה חגיגית ומרשימה