אגוזים בציפוי קראנצ`י מתוק

רוצים להכין להכין נשנוש אולטימטיבי? נסו אגוזים בציפוי קראנצ`י מתוק. הוא פשוט להכנה, אפשר לשחק עם התוספות לפי הטעם, והוא בהחלט אחד הממכרים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

אתם מוזמנים לשחק עם מידת המתיקות ולהתנסות עם תערובות של תבלינים שאתם אוהבים (למשל ציפורן, זנגביל, מוסקט ואפילו קצת פלפל אנגלי או פלפל שחור לא יזיק). אפשר גם להכין את אותו דבר בגרסה מלוחה - ללא סוכר, ובתבלינים פיקנטיים (זעתר, שום גבישי, צ’ילי וכד’).

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מערבבים (לא מקציפים) חלבונים, סוכר וקינמון.
  3. מוסיפים אגוזים ומערבבים היטב עד שהם מצופים מכל הכיוונים.
  4. מפזרים על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים עד שהאגוזים מקבלים ציפוי זהוב וקריספי. מצננים, שומרים בצנצנת אטומה ומנשנשים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1024.6 קק״ל 1024.6 קק״ל
פחמימות 191.1 גרם 191.1 גרם
שומן 24.7 גרם 24.7 גרם
נתרן 419.3 מ״ג 419.3 מ״ג
חלבון 20.4 גרם 20.4 גרם
סיבים תזונתיים 2.5 גרם 2.5 גרם
שומן רווי 2.4 גרם 2.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 48.5 מ״ג 48.5 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
אשלגן 380.5 מ״ג 380.5 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 1.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody