
-
זמן הכנה35 דקות
-
זמן כוללשעתיים ו-40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים9
מצרכים
בצק
-
100 גרם חמאה קרהחתוכה לקוביות
-
200 גרם קמח לבן
-
50 גרם אבקת סוכר
-
1 ביצה M
-
1 כפית תמצית וניל
מילוי
-
ממרח נוטלה או כל ממרח אחר שאוהבים
ציפוי
-
100 גרם שוקולד רובי
-
1 כפית שמן קנולה
-
לא חובה
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערת המיקסר עם וו גיטרה, מעבדים את הקמח, החמאה ואבקת הסוכר לתערובת פירורית.
- מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל ומעבדים בקצרה, רק עד שהבצק מתחיל להתגבש.
- עוטפים בניילון נצמד ומקררים במשך כ-30 דקות.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על גבי נייר אפיה וקורצים עיגולים.
- מניחים כפית ממרח שוקולד במרכז העיגול וסוגרים את הקצוות לצורת משולש מעליו. מהדקים היטב.
- מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור במשך כ-20-25 דקות, עד שהבצק מזהיב מעט.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
- מכינים את הציפוי: קוצצים את השוקולד רובי ושמים בקערית קטנה.
- מכניסים למיקרוגל וממיסים בפולסים. מערבבים לתערובת חלקה.
- מוסיפים את השמן ומערבבים היטב.
- טובלים את אוזני ההמן בציפוי השוקולד ומניחים על גבי נייר אפייה.
- מפזרים מעל את עלי הזהב ומניחים לציפוי השוקולד להתקשות.
אוזני המן ורודות והכי יפות בעולם! צילום: שרית נובק
בשיתוף עם סנו-סושי
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
20
מנות
קלוריות
91.5
קק״ל
1829.9
קק״ל
פחמימות
7.6
גרם
151.8
גרם
שומן
4.9
גרם
98.3
גרם
נתרן
10.3
מ״ג
205.1
מ״ג
חלבון
1.6
גרם
31.0
גרם
סיבים תזונתיים
0.3
גרם
5.4
גרם
שומן רווי
0.1
גרם
2.5
גרם
כולסטרול
14.8
מ״ג
295.4
מ״ג
סידן
3.3
מ״ג
66.1
מ״ג
ברזל
0.2
מ״ג
3.2
מ״ג
אשלגן
15.5
מ״ג
310.6
מ״ג
אבץ
0.1
מ״ג
2.7
מ״ג
תגובות (0)