אוזני המן קפרזה

פורים בפתח ואיתו מתכון שמתאים לכל השנה: אוזני המן קפרזה - בצק עלים ממולא בפסטו, עגבנייה וגבינת מוצרלה. מתכון קל, טעים ומושלם לאירוח
פורים בפתח ואיתו מתכון שמתאים לכל השנה: אוזני המן קפרזה - בצק עלים ממולא בפסטו, עגבנייה וגבינת מוצרלה. מתכון קל, טעים ומושלם לאירוח
  • יעל קצב
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    576
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 576.1 קק״ל 4608.6 קק״ל
    פחמימות 47.3 גרם 378.6 גרם
    שומן 36.5 גרם 292.3 גרם
    נתרן 452.1 מ״ג 3616.8 מ״ג
    חלבון 15.7 גרם 125.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 17.8 גרם 142.8 גרם
    כולסטרול 46.4 מ״ג 371.2 מ״ג
    סידן 149.6 מ״ג 1197.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 99.2 מ״ג 793.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    576
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 576.1 קק״ל 4608.6 קק״ל
    פחמימות 47.3 גרם 378.6 גרם
    שומן 36.5 גרם 292.3 גרם
    נתרן 452.1 מ״ג 3616.8 מ״ג
    חלבון 15.7 גרם 125.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 17.8 גרם 142.8 גרם
    כולסטרול 46.4 מ״ג 371.2 מ״ג
    סידן 149.6 מ״ג 1197.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 99.2 מ״ג 793.8 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אזני המן מלוחות
יעל קצב
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. פורסים את בצק העלים המופשר על משטח העבודה.
  3. קורצים עיגולים יחסית רחבים כדי שיהיה נוח לקפל אותם לצורה של אוזני המן.
  4. מניחים במרכז העיגול כפית של ממרח פסטו, מעל מניחים פרוסה של מוצרלה, פרוסה על עגבנייה, מלח ופלפל שחור גרוס ומקפלים את הצדדים לצורת משולש של אוזן המן.
  5. מברישים בביצה טרופה את שולי הבצק ואופים במשך כ-15-20 דקות עד להזהבה של הבצק.
  6. להגשה: ניתן לזלף מעל רוטב בלסמי מצומצם.
אוזני המן קפרזה
אוזני המן קפרזה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אוזני המן קפרזה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות