האורז הכי חגיגי: אורז בריאני עם פיצוחים, פירות יבשים ותבלינים

במקום אורז לבן רגיל, קבלו מתכון לאורז מלא בכל טוב שישלים את ארוחת החג וילווה נהדר כל מנה עיקרית על השולחן! אורז עם פירות יבשים, פיצוחים, קינמון ובהרט
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן בסיר, מוסיפים את התבלינים, הפירות היבשים והפיצוחים ומטגנים מעט עד שהתבלינים יפתחו.

    מטגנים בשמן את התבלינים כדי לפתוח טעמים. צילום: טל זיפורין
    מטגנים בשמן את התבלינים כדי לפתוח טעמים. צילום: טל סיון-צפורין

  2. מוסיפים את האורז וממשיכים לערבב, מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה.
  3. מבשלים כ-20 דקות על אש קטנה (בלי לפתוח את המכסה!).
  4. מכבים את האש ומגישים חם.
    מרכיבים את המתנה ומגישים חם. צילום: טל זיפורין
    מרכיבים את המתנה ומגישים חם. צילום: טל סיון-צפורין

    לתפריט ארוחת ראש השנה המלא והנפלא של פודי ורון יוחננוב לחצו כאן! בתיאבון!

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 97.6 קק״ל 780.5 קק״ל
פחמימות 14.5 גרם 116.1 גרם
שומן 2.8 גרם 22.4 גרם
נתרן 390.1 מ״ג 3121.0 מ״ג
חלבון 1.3 גרם 10.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.6 גרם 13.1 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 2.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 12.8 מ״ג 102.1 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 4.8 מ״ג
אשלגן 144.6 מ״ג 1156.9 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    אושרית סלמיאן

    וויתרתי על הקינמון כי אני לא אוהבת, ויצא מצויין.

הצג עוד