רקע ראש השנה
קאבר דסקטופ ראש השנה

האורז הכי חגיגי: אורז בריאני עם פיצוחים, פירות יבשים ותבלינים

במקום אורז לבן רגיל, קבלו מתכון לאורז מלא בכל טוב שישלים את ארוחת החג וילווה נהדר כל מנה עיקרית על השולחן! אורז עם פירות יבשים, פיצוחים, קינמון ובהרט
במקום אורז לבן רגיל, קבלו מתכון לאורז מלא בכל טוב שישלים את ארוחת החג וילווה נהדר כל מנה עיקרית על השולחן! אורז עם פירות יבשים, פיצוחים, קינמון ובהרט
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    98
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 97.6 קק״ל 780.5 קק״ל
    פחמימות 14.5 גרם 116.1 גרם
    שומן 2.8 גרם 22.4 גרם
    נתרן 390.1 מ״ג 3121.0 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 10.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 13.1 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 12.8 מ״ג 102.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 144.6 מ״ג 1156.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    98
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 97.6 קק״ל 780.5 קק״ל
    פחמימות 14.5 גרם 116.1 גרם
    שומן 2.8 גרם 22.4 גרם
    נתרן 390.1 מ״ג 3121.0 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 10.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 13.1 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 12.8 מ״ג 102.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 144.6 מ״ג 1156.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים שמן בסיר, מוסיפים את התבלינים, הפירות היבשים והפיצוחים ומטגנים מעט עד שהתבלינים יפתחו.

    מטגנים בשמן את התבלינים כדי לפתוח טעמים. צילום: טל זיפורין
    מטגנים בשמן את התבלינים כדי לפתוח טעמים. צילום: טל סיון-צפורין

  2. מוסיפים את האורז וממשיכים לערבב, מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה.
  3. מבשלים כ-20 דקות על אש קטנה (בלי לפתוח את המכסה!).
  4. מכבים את האש ומגישים חם.
    מרכיבים את המתנה ומגישים חם. צילום: טל זיפורין
    מרכיבים את המתנה ומגישים חם. צילום: טל סיון-צפורין

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
האורז הכי חגיגי: אורז בריאני עם פיצוחים, פירות יבשים ותבלינים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    יעל

    האם אפשר להקפיא את האורז המוכן? ההקפאה לא תהרוס אותו?

      Avatar
      Foody Foody

      מומלץ שלא להקפיא את האורז.

    Avatar
    אושרית סלמיאן

    וויתרתי על הקינמון כי אני לא אוהבת, ויצא מצויין.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות