רקע דוד משה

אורז פרסי אמיתי של תמרה וישראל אהרוני

ישראל ותמרה אהרוני מלמדים להכין אורז פרסי עם תפוחי אדמה שרופים - מנה טעימה ומשביעה שמתאימה גם לאירוח וגם כארוחה רגילה שמתאימה גם לטבעונים
ישראל ותמרה אהרוני מלמדים להכין אורז פרסי עם תפוחי אדמה שרופים - מנה טעימה ומשביעה שמתאימה גם לאירוח וגם כארוחה רגילה שמתאימה גם לטבעונים
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    372
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 372.0 קק״ל 1487.8 קק״ל
    פחמימות 56.8 גרם 227.2 גרם
    שומן 10.4 גרם 41.5 גרם
    נתרן 394.4 מ״ג 1577.5 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 17.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 24.9 מ״ג 99.4 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 301.0 מ״ג 1204.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    372
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 372.0 קק״ל 1487.8 קק״ל
    פחמימות 56.8 גרם 227.2 גרם
    שומן 10.4 גרם 41.5 גרם
    נתרן 394.4 מ״ג 1577.5 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 17.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 2.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 24.9 מ״ג 99.4 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    אשלגן 301.0 מ״ג 1204.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מבשלים את האורז בסיר על כיריים חצי בישול ושוטפים במים קרים.
  2. חוצים את תפוחי האדמה ומטגנים בשמן את הצד החתוך של תפוחי האדמה, ממליחים ומפלפלים.
  3. מערבבים את האורז עם מלח, פלפל שחור, זרשק וצימוקים ומכניסים לסיר, מעל תפוחי האדמה.
  4. מטגנים חמש דקות, מוסיפים חצי כוס מים, מכסים ומבשלים שעה על להבה נמוכה מאד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אורז פרסי אמיתי של תמרה וישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    רויטל שרעבי

    עם איזה תפו”א אתם ממליצים

      Avatar
      Foody team

      היי רויטל, מומלץ להשתמש בתפוחי אדמה לבישול של הדוד משה (לבנים)

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות