אטריות אורז עם ירוקים ורצועות עוף

אטריות אורז מבושלות ברוטב אסייאתי עם סויה, ג'ינג'ר ושום, בתוספת רצועות עוף, קייל ועלי תרד. מנה מאוזנת לארוחת צהריים או ערב, מהירה להכנה ומשביעה!
אטריות אורז מבושלות ברוטב אסייאתי עם סויה, ג'ינג'ר ושום, בתוספת רצועות עוף, קייל ועלי תרד. מנה מאוזנת לארוחת צהריים או ערב, מהירה להכנה ומשביעה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    866
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 865.7 קק״ל 2597.2 קק״ל
    פחמימות 120.4 גרם 361.2 גרם
    שומן 24.1 גרם 72.3 גרם
    נתרן 512.9 מ״ג 1538.8 מ״ג
    חלבון 45.7 גרם 137.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 140.7 מ״ג 422.0 מ״ג
    ברזל 26.3 מ״ג 78.9 מ״ג
    אשלגן 889.7 מ״ג 2669.0 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    866
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 865.7 קק״ל 2597.2 קק״ל
    פחמימות 120.4 גרם 361.2 גרם
    שומן 24.1 גרם 72.3 גרם
    נתרן 512.9 מ״ג 1538.8 מ״ג
    חלבון 45.7 גרם 137.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 140.7 מ״ג 422.0 מ״ג
    ברזל 26.3 מ״ג 78.9 מ״ג
    אשלגן 889.7 מ״ג 2669.0 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 7.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אטריות וירוקים

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן, מסננים, משמנים קלות ושומרים בצד.
  2. מחממים 2 כפות שמן במחבת רחבה, מוסיפים את העוף ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא מתחיל להחליף את צבעו. מעבירים לצלחת.
  3. מוסיפים עוד 2 כפות שמן לאותה המחבת ומטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר עד להזהבה.
  4. מוסיפים את הקייל, מערבבים ומטגנים תוך ערבוב כמה דקות, עד שהעלים מתחילים להתרכך.
  5. מוסיפים את הבייבי תרד, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהם מאבדים מנפחם ומתרככים.
  6. מוסיפים את הסויה, מערבבים, טועמים ומתבלים לפי הטעם.
  7. מחזירים למחבת את העוף, מערבבים ומטגנים עוד 3-4 דקות.
  8. מוסיפים את האטריות, מערבבים, מפזרים מעל שומשום ובצל ירוק ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אטריות אורז עם ירוקים ורצועות עוף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות