אטריות אורז עם ירוקים ורצועות עוף

אטריות אורז מבושלות ברוטב אסייאתי עם סויה, ג'ינג'ר ושום, בתוספת רצועות עוף, קייל ועלי תרד. מנה מאוזנת לארוחת צהריים או ערב, מהירה להכנה ומשביעה!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

אטריות וירוקים

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן, מסננים, משמנים קלות ושומרים בצד.
  2. מחממים 2 כפות שמן במחבת רחבה, מוסיפים את העוף ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא מתחיל להחליף את צבעו. מעבירים לצלחת.
  3. מוסיפים עוד 2 כפות שמן לאותה המחבת ומטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר עד להזהבה.
  4. מוסיפים את הקייל, מערבבים ומטגנים תוך ערבוב כמה דקות, עד שהעלים מתחילים להתרכך.
  5. מוסיפים את הבייבי תרד, מערבבים וממשיכים לטגן עד שהם מאבדים מנפחם ומתרככים.
  6. מוסיפים את הסויה, מערבבים, טועמים ומתבלים לפי הטעם.
  7. מחזירים למחבת את העוף, מערבבים ומטגנים עוד 3-4 דקות.
  8. מוסיפים את האטריות, מערבבים, מפזרים מעל שומשום ובצל ירוק ומגישים מיד.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 850.0 קק״ל 2550.1 קק״ל
פחמימות 119.3 גרם 357.9 גרם
שומן 22.9 גרם 68.6 גרם
נתרן 842.9 מ״ג 2528.8 מ״ג
חלבון 44.3 גרם 132.8 גרם
סיבים תזונתיים 5.9 גרם 17.6 גרם
שומן רווי 3.1 גרם 9.3 גרם
כולסטרול 76.0 מ״ג 228.0 מ״ג
סידן 256.8 מ״ג 770.4 מ״ג
ברזל 25.1 מ״ג 75.4 מ״ג
אשלגן 919.2 מ״ג 2757.5 מ״ג
אבץ 3.8 מ״ג 11.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody