תשאלו את מאיר דנון – אין כמו פנקוטה עם אגוזי לוז!

הקינוח האיטלקי המוכר ואהוב אצלכם בבית - פנקוטה רכה עם רוטב שוקולד או קרמל לפי הטעם ואגוזי לוז קראנצ'ים. קינוח אישי מרשים וטעים בטירוף שיסגור לכם את הארוחה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. משרים את הג׳לטין עם כמות מים ביחס של 1 ג׳לטין ל-5 מים למשך כמה דקות.
  2. מרתיחים את השמנת יחד עם הסוכר, מוסיפים את תערובת הג׳לטין וטורפים היטב.
  3. מוסיפים את קרם הקפה ומעבירים לכלי הגשה.

    מוסיפים את קרם הקפה ומעבירים לכלי הגשה. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את קרם הקפה ומעבירים לכלי הגשה. צילום: שניר גואטה

  4. מפזרים מעל רוטב שוקולד/קרמל, ואגוזי לוז שהכנו.

    מפזרים מעל רוטב שוקולד או קרמל ואגוזי לוז. צילום: שניר גואטה
    מפזרים מעל רוטב שוקולד או קרמל ואגוזי לוז. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 383.3 קק״ל 2299.8 קק״ל
פחמימות 9.4 גרם 56.5 גרם
שומן 36.1 גרם 216.6 גרם
נתרן 10.9 מ״ג 65.3 מ״ג
חלבון 6.1 גרם 36.7 גרם
סיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.4 גרם
שומן רווי 10.9 גרם 65.5 גרם
כולסטרול 47.5 מ״ג 285.0 מ״ג
סידן 65.4 מ״ג 392.5 מ״ג
ברזל 1.6 מ״ג 9.5 מ״ג
אשלגן 258.5 מ״ג 1551.1 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 5.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody