![פנה קוטה עם אגוזי לוז. צילום: שניר גואטה](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/04/23165528/%D7%93%D7%97%D7%92%D7%97%D7%92.jpg)
תשאלו את מאיר דנון – אין כמו פנקוטה עם אגוזי לוז!
הקינוח האיטלקי המוכר ואהוב אצלכם בבית - פנקוטה רכה עם רוטב שוקולד או קרמל לפי הטעם ואגוזי לוז קראנצ'ים. קינוח אישי מרשים וטעים בטירוף שיסגור לכם את הארוחה
הקינוח האיטלקי המוכר ואהוב אצלכם בבית - פנקוטה רכה עם רוטב שוקולד או קרמל לפי הטעם ואגוזי לוז קראנצ'ים. קינוח אישי מרשים וטעים בטירוף שיסגור לכם את הארוחה
- מאיר דנון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 383.3 קק״ל 2299.8 קק״לפחמימות 9.4 גרם 56.5 גרםשומן 36.1 גרם 216.6 גרםנתרן 10.9 מ״ג 65.3 מ״גחלבון 6.1 גרם 36.7 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.4 גרםשומן רווי 10.9 גרם 65.5 גרםכולסטרול 47.5 מ״ג 285.0 מ״גסידן 65.4 מ״ג 392.5 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.5 מ״גאשלגן 258.5 מ״ג 1551.1 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות383
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 383.3 קק״ל 2299.8 קק״לפחמימות 9.4 גרם 56.5 גרםשומן 36.1 גרם 216.6 גרםנתרן 10.9 מ״ג 65.3 מ״גחלבון 6.1 גרם 36.7 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.4 גרםשומן רווי 10.9 גרם 65.5 גרםכולסטרול 47.5 מ״ג 285.0 מ״גסידן 65.4 מ״ג 392.5 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.5 מ״גאשלגן 258.5 מ״ג 1551.1 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.5 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 383 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
-
250 גרם שמנת מתוקה 38%
-
35 גרם סוכר לבן
-
1 כף גדושה קרם בטעם קפהשל המזווה המתוק
-
2 1/2 גרם אבקת ג’לטין
-
15 מ"ל מים
-
200 גרם אגוזי לוזקלויים, מעורבבים עם מעט אבקת קקאו (לצבע ומרירות קלה)
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- משרים את הג׳לטין עם כמות מים ביחס של 1 ג׳לטין ל-5 מים למשך כמה דקות.
- מרתיחים את השמנת יחד עם הסוכר, מוסיפים את תערובת הג׳לטין וטורפים היטב.
- מוסיפים את קרם הקפה ומעבירים לכלי הגשה.
מוסיפים את קרם הקפה ומעבירים לכלי הגשה. צילום: שניר גואטה - מפזרים מעל רוטב שוקולד/קרמל, ואגוזי לוז שהכנו.
מפזרים מעל רוטב שוקולד או קרמל ואגוזי לוז. צילום: שניר גואטה
אופן הכנה
- משרים את הג׳לטין עם כמות מים ביחס של 1 ג׳לטין ל-5 מים למשך כמה דקות.
- מרתיחים את השמנת יחד עם הסוכר, מוסיפים את תערובת הג׳לטין וטורפים היטב.
- מוסיפים את קרם הקפה ומעבירים לכלי הגשה.
- מפזרים מעל רוטב שוקולד/קרמל, ואגוזי לוז שהכנו.
בשיתוף עם בית ספר דנון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
![תשאלו את מאיר דנון – אין כמו פנקוטה עם אגוזי לוז!](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2020/04/23165528/%D7%93%D7%97%D7%92%D7%97%D7%92.jpg)
הכנתם את המתכון?
כן