תשאלו את מאיר דנון – אין כמו פנקוטה עם אגוזי לוז!

הקינוח האיטלקי המוכר ואהוב אצלכם בבית - פנקוטה רכה עם רוטב שוקולד או קרמל לפי הטעם ואגוזי לוז קראנצ'ים. קינוח אישי מרשים וטעים בטירוף שיסגור לכם את הארוחה
הקינוח האיטלקי המוכר ואהוב אצלכם בבית - פנקוטה רכה עם רוטב שוקולד או קרמל לפי הטעם ואגוזי לוז קראנצ'ים. קינוח אישי מרשים וטעים בטירוף שיסגור לכם את הארוחה
  • מאיר דנון
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    383
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 383.3 קק״ל 2299.8 קק״ל
    פחמימות 9.4 גרם 56.5 גרם
    שומן 36.1 גרם 216.6 גרם
    נתרן 10.9 מ״ג 65.3 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 36.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.4 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 65.5 גרם
    כולסטרול 47.5 מ״ג 285.0 מ״ג
    סידן 65.4 מ״ג 392.5 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 258.5 מ״ג 1551.1 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    383
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 383.3 קק״ל 2299.8 קק״ל
    פחמימות 9.4 גרם 56.5 גרם
    שומן 36.1 גרם 216.6 גרם
    נתרן 10.9 מ״ג 65.3 מ״ג
    חלבון 6.1 גרם 36.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 19.4 גרם
    שומן רווי 10.9 גרם 65.5 גרם
    כולסטרול 47.5 מ״ג 285.0 מ״ג
    סידן 65.4 מ״ג 392.5 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 258.5 מ״ג 1551.1 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
מאיר דנון
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. משרים את הג׳לטין עם כמות מים ביחס של 1 ג׳לטין ל-5 מים למשך כמה דקות.
  2. מרתיחים את השמנת יחד עם הסוכר, מוסיפים את תערובת הג׳לטין וטורפים היטב.
  3. מוסיפים את קרם הקפה ומעבירים לכלי הגשה.

    מוסיפים את קרם הקפה ומעבירים לכלי הגשה. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את קרם הקפה ומעבירים לכלי הגשה. צילום: שניר גואטה

  4. מפזרים מעל רוטב שוקולד/קרמל, ואגוזי לוז שהכנו.

    מפזרים מעל רוטב שוקולד או קרמל ואגוזי לוז. צילום: שניר גואטה
    מפזרים מעל רוטב שוקולד או קרמל ואגוזי לוז. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תשאלו את מאיר דנון – אין כמו פנקוטה עם אגוזי לוז!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות