
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כוללשעתיים ו-30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
בצק
-
200 גרם חמאה רכה
-
200גרם או 2 שקיות אבקת סוכר
-
3 חלמונים L
-
1חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
200גרם או 1 1/2 כוסות קורנפלור
-
200גרם או 1 1/2 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
מלית
ציפוי
אופן הכנה
- מעבדים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה לתערובת חלקה ואוורירית. מוסיפים חלמונים ומעבדים, עד שהתערובת אחידה.
- מנפים יחד את שאר החומרים, מוסיפים לתערובת ומעבדים רק עד לבצק אחיד. יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- באמצעות מערוך מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס”מ וקורצים לעיגולים בקוטר 5 ס”מ.
- מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בשוליים ועדיין בהירות במרכז. מצננים לחלוטין.
- מורחים כפית ריבת חלב על חצי מכמות העוגיות. מצמידים להן עוגייה ריקה, ליצירת סנדוויץ’. לוחצים מעט את העוגיות, כדי שהריבה תציץ מהשוליים (אם אוהבים הרבה ריבה, אפשר למרוח על כל הדפנות).
- מגלגלים את העוגיות בקוקוס.
- לא טועמים מיד - העוגיות משתבחות מאוד כעבור יום.
- שימרו בכלי אטום.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
15
מנות
קלוריות
268.4
קק״ל
4025.9
קק״ל
פחמימות
34.1
גרם
510.8
גרם
שומן
12.3
גרם
184.9
גרם
נתרן
20.8
מ״ג
311.8
מ״ג
חלבון
2.3
גרם
34.3
גרם
סיבים תזונתיים
0.5
גרם
7.2
גרם
שומן רווי
7.0
גרם
104.7
גרם
כולסטרול
74.4
מ״ג
1116.5
מ״ג
סידן
24.1
מ״ג
361.5
מ״ג
ברזל
0.3
מ״ג
5.1
מ״ג
אשלגן
28.8
מ״ג
432.6
מ״ג
אבץ
0.3
מ״ג
4.1
מ״ג
תגובות (23)
יואווווו מתאים לי עם הנס קפה של הביוקר
הכי כיף עם הקפה(:
מתכון נדירררר