אסאדו עם בטטות מקורמלות בתנור

ארוחת אסאדו עם בטטות מקורמלות זו התשובה שלא ידעתם שחיפשתם לארוחת ערב חגיגית - נתח אסאדו רך, בטטות ועשבי תיבול זו מנה שלא תפסיקו להכין
ארוחת אסאדו עם בטטות מקורמלות זו התשובה שלא ידעתם שחיפשתם לארוחת ערב חגיגית - נתח אסאדו רך, בטטות ועשבי תיבול זו מנה שלא תפסיקו להכין
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    551
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 551.2 קק״ל 4409.4 קק״ל
    פחמימות 44.2 גרם 353.6 גרם
    שומן 20.1 גרם 161.0 גרם
    נתרן 1592.6 מ״ג 12740.6 מ״ג
    חלבון 35.4 גרם 283.3 גרם
    סיבים תזונתיים 14.2 גרם 113.3 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 43.2 גרם
    כולסטרול 99.9 מ״ג 799.5 מ״ג
    סידן 336.1 מ״ג 2688.5 מ״ג
    ברזל 7.0 מ״ג 56.2 מ״ג
    אשלגן 2721.6 מ״ג 21773.0 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 8.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    551
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 551.2 קק״ל 4409.4 קק״ל
    פחמימות 44.2 גרם 353.6 גרם
    שומן 20.1 גרם 161.0 גרם
    נתרן 1592.6 מ״ג 12740.6 מ״ג
    חלבון 35.4 גרם 283.3 גרם
    סיבים תזונתיים 14.2 גרם 113.3 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 43.2 גרם
    כולסטרול 99.9 מ״ג 799.5 מ״ג
    סידן 336.1 מ״ג 2688.5 מ״ג
    ברזל 7.0 מ״ג 56.2 מ״ג
    אשלגן 2721.6 מ״ג 21773.0 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 8.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
רחלי קרוט
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים את הבצלים לרצועות וקוצצים את הסלרי.
  2. בסיר סוטאז’ גדול צורבים את הבצלים, הסלרי והשום במשך 10 דקות. מוסיפים את הבשר וצורבים יחד, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהבשר מזהיב. זה לוקח בערך 30 דקות אז צריך סבלנות.
  3. מחממים תנור למצב שילוב מיקרוגל לטמפרטורה של 170 מעלות. אם אין מצב מיקרוגל מכוונים לחום עליון תחתון לטמפרטורה של 170 מעלות.
  4. מעבירים את כל תכולת הסיר לתבנית קרמיקה או זכוכית שמתאימה לתנור/מיקרוגל.
  5. מוסיפים מים, סילאן, מלח ופלפל שחור ומערבבים בעדינות. הנוזלים צריכים להגיע כמעט עד לגובה הבשר. אם חסר אפשר להוסיף עוד מים.
  6. מכסים את התבנית עם מכסה שמתאים לתנור-מיקרו.
  7. מכניסים לתנור לשעה וחצי. אם אין לכם מצב תנור מיקרוגל אפשר להעביר את הסיר לתנור (ובתנאי שהוא מתאים כמובן לתנור) ולכסות אותו. במקרה הזה מפעילים את התנור על מצב עליון תחתון למשך שלוש שעות.
  8. חותכים את הבטטות לרבעים או שמיניות.
  9. פותחים את המכסה של התבשיל ומכניסים פנימה את הבטטות (אחרי בישול של שעה וחצי בתנור מיקרוגל או שלוש שעות במצב עליון תחתון).
  10. ממשיכים לאפות, ללא מכסה, במצב עליון תחתון בטמפרטורה של 190 מעלות במשך 35 דקות או עד הזהבה יפה של הבטטות.

    אסאדו עם בטטות מקורמלות בתנור
    אסאדו עם בטטות מקורמלות בתנור. צילום: רחלי קרוט

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות