סנו רקע

אף פעם לא נמאס: סלט פירות קיצי ב-5 דקות

סלט פירות קיצי ומרענן בשלושה צבעים, עם פירות מתוקים, טריים ומשומרים, ואגוזי פקאן מסוכרים לתוספת קראנץ'. אירוח מושלם ב-5 דקות עבודה!
סלט פירות קיצי ומרענן בשלושה צבעים, עם פירות מתוקים, טריים ומשומרים, ואגוזי פקאן מסוכרים לתוספת קראנץ'. אירוח מושלם ב-5 דקות עבודה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    1917
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1916.5 קק״ל 1916.5 קק״ל
    פחמימות 591.7 גרם 591.7 גרם
    שומן 225.2 גרם 225.2 גרם
    נתרן 329.3 מ״ג 329.3 מ״ג
    חלבון 235.6 גרם 235.6 גרם
    סיבים תזונתיים 222.0 גרם 222.0 גרם
    שומן רווי 202.0 גרם 202.0 גרם
    כולסטרול 202.0 מ״ג 202.0 מ״ג
    סידן 552.0 מ״ג 552.0 מ״ג
    ברזל 212.0 מ״ג 212.0 מ״ג
    אשלגן 5802.0 מ״ג 5802.0 מ״ג
    אבץ 202.0 מ״ג 202.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    1917
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1916.5 קק״ל 1916.5 קק״ל
    פחמימות 591.7 גרם 591.7 גרם
    שומן 225.2 גרם 225.2 גרם
    נתרן 329.3 מ״ג 329.3 מ״ג
    חלבון 235.6 גרם 235.6 גרם
    סיבים תזונתיים 222.0 גרם 222.0 גרם
    שומן רווי 202.0 גרם 202.0 גרם
    כולסטרול 202.0 מ״ג 202.0 מ״ג
    סידן 552.0 מ״ג 552.0 מ״ג
    ברזל 212.0 מ״ג 212.0 מ״ג
    אשלגן 5802.0 מ״ג 5802.0 מ״ג
    אבץ 202.0 מ״ג 202.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מסננים את הנוזל מקופסת שימורי האננס ושומרים בצד.
  2. חותכים את טבעות האננס לקוביות בגודל ביס.
  3. חוצים את האבטיח, מניילנים את אחד החצאים ושומרים במקרר. מהחצי השני מייצרים כדורי אבטיח בעזרת כפית פריזיאן (אפשר גם לחתוך לקוביות בגודל ביס).

    סלט פירות קיצי 2
    חותכים את הפירות ויוצרים כדורי אבטיח. צילום: שי נייבורג

  4. שוטפים וחוצים את הענבים לשני חצאים.
  5. מקלפים את הקיווי והבננות וחותכים לקוביות.
  6. שמים בקערת ערבוב גדולה את כל מרכיבי הסלט ומערבבים בעדינות בעזרת שתי כפות.
  7. יוצקים על הסלט רבע כוס ממיץ האננס ומערבבים.
  8. מניילנים את קערת הסלט בסנו סושי - ניילון נצמד ומעבירים לקירור לפני הגשה.

    סלט פירות קיצי 3
    מניילנים ומקררים לפני ההגשה. צילום: שי נייבורג

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אף פעם לא נמאס: סלט פירות קיצי ב-5 דקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים