< רקע נינג'ה

אפילו האיטלקים יופתעו: גלידה ביתית בטעמי קפרזה עם עגבניות, מוצרלה ובזיליקום

עלייה רצינית ברמת המנות הראשונות שלכם - גלידה ביתית בסגנון קפרזה עם עגבניות, שמן זית, בזיליקום, מוצרלה ועוד!
עלייה רצינית ברמת המנות הראשונות שלכם - גלידה ביתית בסגנון קפרזה עם עגבניות, שמן זית, בזיליקום, מוצרלה ועוד!
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 24 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    164
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 164.4 קק״ל 657.5 קק״ל
    פחמימות 0.2 גרם 0.8 גרם
    שומן 15.5 גרם 62.1 גרם
    נתרן 374.2 מ״ג 1496.6 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 25.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 19.6 גרם
    כולסטרול 14.8 מ״ג 59.0 מ״ג
    סידן 144.4 מ״ג 577.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 20.8 מ״ג 83.3 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 24 שעות ו-10 דק׳
  • קלוריות
    164
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 164.4 קק״ל 657.5 קק״ל
    פחמימות 0.2 גרם 0.8 גרם
    שומן 15.5 גרם 62.1 גרם
    נתרן 374.2 מ״ג 1496.6 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 25.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 19.6 גרם
    כולסטרול 14.8 מ״ג 59.0 מ״ג
    סידן 144.4 מ״ג 577.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 20.8 מ״ג 83.3 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור

האורחים לא יבינו מאיפה הבאתם את המנה הזו ואנחנו כמובן גם לא נגלה להם. גלידה ביתית מהממת ומרשימה של עגבניות ושמן זית שמגישים על צלחת מפוארת עם פרוסות עגבנייה, בזיליקום, גבינת מוצרלה איכותית, רוטב בלסמי ותיבול נפלא.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלידה


אופן הכנה

  1. טוחנים בבלנדר את העגבניות, שמן הזית, המלח והפלפל לבלילה אחידה.
  2. יוצקים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
  3. לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “סורבה”.
  4. כאשר הגלידה מוכנה, יוצרים כדורים ומסדרים יפה על מגש שטוח או צלחת הגשה יחד עם הפרוסות של עגבניות, מוצרלה, עלי בזיליקום, שמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור.
גלידת קפרזה
גלידה ביתית בטעם קפרזה. צילום: חיה טבואדה

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אפילו האיטלקים יופתעו: גלידה ביתית בטעמי קפרזה עם עגבניות, מוצרלה ובזיליקום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות