אפרסקים צלויים עם יוגורט ודבש

השף ישראל אהרוני מכין קינוח קייצי, קל וטעים שמכינים בחמש דקות: אפרסקים צלויים עם יוגורט ודבש. קינוח שמתאים לנמנעים מגלוטן
השף ישראל אהרוני מכין קינוח קייצי, קל וטעים שמכינים בחמש דקות: אפרסקים צלויים עם יוגורט ודבש. קינוח שמתאים לנמנעים מגלוטן
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    194
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 194.2 קק״ל 776.9 קק״ל
    פחמימות 33.2 גרם 132.9 גרם
    שומן 5.2 גרם 20.7 גרם
    נתרן 41.8 מ״ג 167.1 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 14.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.9 גרם
    כולסטרול 14.1 מ״ג 56.5 מ״ג
    סידן 72.8 מ״ג 291.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 327.8 מ״ג 1311.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    194
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 194.2 קק״ל 776.9 קק״ל
    פחמימות 33.2 גרם 132.9 גרם
    שומן 5.2 גרם 20.7 גרם
    נתרן 41.8 מ״ג 167.1 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 14.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.9 גרם
    כולסטרול 14.1 מ״ג 56.5 מ״ג
    סידן 72.8 מ״ג 291.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 327.8 מ״ג 1311.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אפרסקים צלויים

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מפזרים על תבנית צלייה את החמאה, דבש, לימון ווניל.
  3. שמים בתבנית את חצאי האפרסקים עם צידם החתוך כלפי מטה.
  4. צולים רבע שעה. הופכים וצולים עוד חמש דקות.
  5. מגישים עם יוגורט ועליו זולפים מעט דבש.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אפרסקים צלויים עם יוגורט ודבש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    תמר תורג׳מן

    אני מאוד אוהבת אפרסקים..יש לי עץ בחצר שמניב לי הרבה ועכשיו אדע מה לעשות איתם חוץ מריבות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות