אפרסקים צלויים עם יוגורט ודבש

השף ישראל אהרוני מכין קינוח קייצי, קל וטעים שמכינים בחמש דקות: אפרסקים צלויים עם יוגורט ודבש. קינוח שמתאים לנמנעים מגלוטן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אפרסקים צלויים

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מפזרים על תבנית צלייה את החמאה, דבש, לימון ווניל.
  3. שמים בתבנית את חצאי האפרסקים עם צידם החתוך כלפי מטה.
  4. צולים רבע שעה. הופכים וצולים עוד חמש דקות.
  5. מגישים עם יוגורט ועליו זולפים מעט דבש.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 194.8 קק״ל 779.0 קק״ל
פחמימות 33.3 גרם 133.1 גרם
שומן 5.2 גרם 20.8 גרם
נתרן 18.5 מ״ג 74.1 מ״ג
חלבון 3.5 גרם 14.2 גרם
סיבים תזונתיים 2.5 גרם 9.9 גרם
שומן רווי 3.2 גרם 12.8 גרם
כולסטרול 14.1 מ״ג 56.5 מ״ג
סידן 67.1 מ״ג 268.3 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
אשלגן 374.6 מ״ג 1498.4 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody