10 אצבעות לי יש: אצבעות פילס ממולאות בחזה עוף ברוטב שום ודבש

מאפה אישי מושלם ומנחם שכולם יאהבו - אצבעות בצק פילאס אפויות בתנור ופריכות בטירוף, במילוי של עוף, ערמונים, שקדים ופקאן בתיבול רוטב שום ודבש, קינמון וכורכום
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר עמוק מרתיחים מים ומכניסים את החזה עוף הטחון למשך דקה, תוך כדי ערבוב.
  2. מעבירים את החזה עוף למסננת ומפוררים בעזרת מזלג לפירורים קטנים. מעבירים לקערית ומניחים בצד.
  3. במקביל, במחבת שטוחה מטגנים את הבצל עד להזהבה.
  4. מוסיפים את תערובת האגוזים ומטגנים יחד.
  5. מוסיפים את תערובת הבצל והאגוזים לקערית חזה העוף, מתבלים, מוסיפים את רוטב השום והדבש, מערבבים היטב ומחזירים למחבת לחצי דקת טיגון נוספת. שימו לב לערבב את התערובת כל הזמן.
  6. מורידים מהאש ומקררים את התערובת לגמרי.
  7. מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
  8. פותחים את בצק הפילאס, שמים כף מילוי בתחתית כל עלה, חשוב להשאיר שוליים ומגלגלים לרול.
  9. את הרול מסובבים משני הקצוות, כל אחד לכיוון אחר, כמו בורג.
  10. מורחים ביצה, מפזרים שומשום ומפזרים תבלינים גרוסים.
  11. מכניסים לאפייה של בערך 25 דקות עד שמשחים היטב.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 299.0 קק״ל 2990.2 קק״ל
פחמימות 29.5 גרם 294.6 גרם
שומן 17.7 גרם 177.5 גרם
נתרן 404.9 מ״ג 4049.0 מ״ג
חלבון 5.1 גרם 51.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 8.8 גרם
שומן רווי 8.5 גרם 85.5 גרם
כולסטרול 25.4 מ״ג 254.2 מ״ג
סידן 41.1 מ״ג 410.8 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 8.7 מ״ג
אשלגן 140.1 מ״ג 1400.8 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 3.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody