ארוחה מגולגלת בעשר דקות: טורטיות עוף וירקות

יעל טל מכינה ארוחת צהריים שאפשר לקחת לדרך, למשרד או לבית הספר: טורטיות עוף וירקות. טורטיות במלית של פילה עוף עם שפע ירקות ורוטב טעים. נפלא חם או קר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

רוצים פתרון מושלם לארוחה בעבודה או לילדים בבה”ס? טורטיות עוף מהממות בעשר דקות!

תוך עשר דקות יש לכם חטיפים בריאים וטעימים שמתאימים גם להפסקת אוכל בב”ס או בעבודה, גם כחטיף לכיבוד אורחים או סתם כנשנוש! 

אם לא בא לכם להכין את העוף בעצמכם, אפשר להשתמש בנתחי עוף קנויים מוכנים ומופשרים (כן, כן, כאלו מהסופר שקונים מהקפאה באיזה טעם שאוהבים). פשוט מחממים ומוסיפים לטורטיה יחד עם שאר המרכיבים.

 

המנה הכי טעימה כשהיא חמה אבל גם מספיק טעימה כשהיא מתקררת (אם אתם מחליטים לקחת איתכם לעבודה) ואתם ממש מוזמנים להשתולל עם התוספות בסלט: עגבניות, פלפל קלוי, בצל סגול וכד’ יתקבלו בברכה.

מצרכים

פילה עוף

ירקות

טורטיות

אופן הכנה

  1. מכינים פילה עוף: מערבבים במחבת קטשופ, רוטב צ’ילי מתוק, סויה, דבש, מלח ופלפל. מחממים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים כ-2 דקות ומעבירים את הרוטב לקערה.
  2. מעבירים את נתחי העוף למחבת ומטגנים משני הצדדים, כ-2-3 דקות.
  3. מוסיפים את הרוטב למחבת עם נתחי העוף, מערבבים ומבשלים עוד כ-3 דקות.
  4. מכינים סלט לטורטייה: מערבבים בקערה אבוקדו, מלפפון חמוץ, חסה, בצל ירוק, נענע, לימון ומלח (וכל מה שאוהבים ורוצים). טועמים ומתקנים תיבול.
  5. מחממים כדקה במחבת את הטורטיות משני הצדדים. 
  6. ממלאים את הטורטיות בסלט ובעוף (אם משתמשים בנתחי עוף קנויים אז מחממים מעט במיקרו), מוזגים מעל זרזיף ספייסי מיונז או מיונז רגיל. מגלגלים ומקפלים את תחתית הטורטיה (למנוע “נזילות”) ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 363.3 קק״ל 1453.4 קק״ל
פחמימות 26.6 גרם 106.6 גרם
שומן 21.0 גרם 84.1 גרם
נתרן 911.6 מ״ג 3646.3 מ״ג
חלבון 15.2 גרם 60.7 גרם
סיבים תזונתיים 7.2 גרם 28.7 גרם
שומן רווי 2.9 גרם 11.6 גרם
כולסטרול 43.4 מ״ג 173.5 מ״ג
סידן 81.7 מ״ג 326.9 מ״ג
ברזל 2.0 מ״ג 7.9 מ״ג
אשלגן 674.4 מ״ג 2697.5 מ״ג
אבץ 1.2 מ״ג 5.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      היי שירן,
      אפשר לקחת לאפות קטנות או אפילו פיתות, לחצות אותן לשני עיגולים, להכניס לשניונת לגריל בתנור, למלא ולגלגל.