ארוחה שלמה בשקית אחת: פרגיות בתנור במרינדה מתקתקה!

מנה מצויינת לארוחת צהריים או ערב - פרגיות מושרות במרינדה של תפוזים, דבש, סויה ושום, מתקתקות ונימוחות, שאפשר להגיש עם איזו תוספת שאוהבים להשלמת ארוחה מזינה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכניסים לשקית הזיפלוק את כל מרכיבי המרינדה, סוגרים ברוכסן השקית ומשקשקים עד איחוד.
  2. פותחים את השקית, מוסיפים את הפרגיות, סוגרים שוב את השקית ומשקשקים היטב עד שכל חלקי העוף מצופים במרינדה.
  3. מכניסים למקרר לכשעתיים (אפשר עד לילה שלם).
  4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  5. מעבירים את הפרגיות עם המרינדה (ללא השקית) לתבנית אפייה ומכניסים לתנור לשעה (הופכים את נתחי העוף אחרי חצי שעה) ומגישים.

    פרגיות במרינדה מתקתקה. צילום: נמרוד סונדרס
    פרגיות במרינדה מתקתקה. צילום: נמרוד סונדרס

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 392.0 קק״ל 1567.8 קק״ל
פחמימות 22.9 גרם 91.7 גרם
שומן 20.1 גרם 80.2 גרם
נתרן 831.8 מ״ג 3327.1 מ״ג
חלבון 29.7 גרם 118.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.6 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 7.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 12.9 מ״ג 51.5 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 1.4 מ״ג
אשלגן 71.9 מ״ג 287.5 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody